Deltid MBA, Kandidatuddanning i Holland, Enschede

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Denne by tæt på tyske grænse er berømt for sin kulturelle rigdom og historie. Enschede er også kendt for populære universiteter med rimelige studieafgifter som Saxion University og Stichting europæiske konsortium af innovative universiteter.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Holland, Enschede. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mester I Undervisningen I Samfundsvidenskab

University of Twente
på universitet 1 år September 2018 Holland Enschede

Denne Master of Undervisning i Samfundsvidenskab program giver deltagerne mulighed for at blive lærere i samfundsvidenskab ved at erhverve en førsteklasses undervisning kvalifikation. Du er så kvalificeret til at undervise ... [+]

Har du nogensinde tænkt på at studere for en kvalifikation, så du kan undervise i samfundsvidenskab?

Denne kandidatuddannelse giver deltagerne mulighed for at blive lærere i samfundsvidenskab ved at erhverve en førsteklasses undervisning kvalifikation. Du er så kvalificeret til at undervise samfundsvidenskab i gymnasier og højere faglige uddannelser på universiteterne i Applied Sciences.

Programmet er fuld tid i et år. Det er dog også muligt at gennemføre dette program på deltid, hvis du i øjeblikket arbejder i uddannelse, eller hvis du får tilbudt en undervisning holdning, mens de studerer. Undervisningssproget er hollandsk.

Dette program har ingen specialiseringer.... [-]


Mester I Offentlig Ledelse

University of Twente
på universitet Deltid 2 år September 2018 Holland Enschede

Master of Public Management (MPM) program tilbyder en tværfaglig, analytisk og kreativ tilgang til de spørgsmål og problemer, som ledere står over for i den offentlige sektor. [+]

Forvaltningen af ​​regeringen og andre offentlige organisationer er underlagt stadigt høje krav.

Et samfund i forandring konfronterer regeringen med nye udfordringer, som den skal reagere og nye betingelser, det skal opfylde. At finde svar i form af politikker og opfylder betingelserne med hensyn til demokrati og effektivitet test interne præstationer offentlige organisationer, især deres ledelse. For at fuldføre sine opgaver, ledelsen har for at integrere de forskellige aspekter af ydeevne og sikre, at arbejdet udføres på en professionel måde. Derfor er der et stigende behov for tværfaglige ledere. Master of Public Management (MPM) program tilbyder en tværfaglig, analytisk og kreativ tilgang til de spørgsmål og problemer, som ledere står over for i den offentlige sektor.... [-]