Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Holland, Leiden

Kandidat

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Byen Leiden værter Hollands ældste universitet med stærke tilknytning til Kongehuset, hvis medlemmer har en tendens til at være tidligere studerende. I denne South Holland byen, vil du også finde Webster University Leiden og University of Applied Sciences Leiden.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Holland, Leiden. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master I Cyber ​​Security

International Management Forum Academy
Online Deltid 2 år August 2018 Holland Amsterdam Leiden + 1 mere

Få global Cyber ​​Security anerkendelse med Master grad i Cyber ​​Security! [+]

Master i Cyber ​​Security - Studieform

2-års deltid Masteruddannelse i Amsterdam / Leiden (Holland). Du kan vælge at tage Master i Cyber ​​Security ved e-learning, i et fysisk klasseværelse (kun 1 aften om ugen!) Eller en kombination af begge.

Stand-alone program: Certificate in Cyber ​​Security - Threat Detection (del af Master i Cyber ​​Security)

Cyber ​​Security eksperter er i høj efterspørgsel

Cyber ​​Security trusler respekterer ikke grænser. Med den dramatiske stigning i det globale cyberkriminalitet,

Cyber ​​Security er blevet en af ​​de hurtigst voksende it-disipliner i verden i dag. Ingen organisation ønsker at være offer for cyberkriminalitet. Nedfaldet kan tage år at reparere og i nogle tilfælde kan det være svært at komme helt overalt. Den voksende bekymring blandt beslutningstagere i større organisationer over cyberkriminalitet øger derfor efterspørgslen efter cyber sikkerhed eksperter over hele verden. (ISC) 2, som er en sikkerhedscertificering og industriel organisation, afslørede, at der i 2020 vil være en mangel på 1,5 millioner Cyber ​​Security eksperter. Vær hurtig og få din globale Master grad i Cyber ​​Security nu!... [-]