Filter
Mexico

Master Human Resources i Mexico - Master Mexico

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Erhvervelse af en menneskelige ressourcer grad er en god måde at forberede sig til en række forskellige karrieremuligheder, fordi en grad af denne type har mange anvendelsesmuligheder. Mens han studerede, kan eleverne har mulighed for at undersøge emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Master grad programmer i Human Resources i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Human Resources, Mexico

Sted
Mexico
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
UNIR - Mexico

Denne officielle Master of Human Resources online udvider dine evner og evner til planlægning, strategisk ledelse og retning i retning af organisationsudvikling og stimul ... [+]

Dobbelt mexicansk og europæisk titel

Master i Human Capital Management og Talent Management af UNIR Mexico er designet til at styrke Human Resources funktioner gennem topmoderne ekspertise. Det giver dig mulighed for gennem en metodologi baseret på praktiske tilfælde at påtage sig ledelsesmæssige funktioner inden for ethvert område af en menneskelig kapital i en organisation.

Denne officielle Master of Human Resources online udvider dine evner og evner til planlægning, strategisk ledelse og retning i retning af organisationsudvikling og stimulering af virksomhedens talent.

Denne officielle kandidateksamen akkrediteret af SEP giver dig mulighed for at:

Design og implementere strategiske planer for Human ResourcesØge virkningen af ​​HR-funktioner ved at mestre operationelle og strategiske processer samt digitale værktøjer, der er til stede fra udvælgelsen til medarbejderretentionAdministrer virksomhedens kompensationspolitikOpmuntre uddannelse af medarbejdere gennem faglige og motiverende udviklingsprogrammerStyrke dine ledelsesmæssige og kommunikationsfærdigheder... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk