MASTERSTUDIES

Deltid Master - Human Resources i Mexico

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Erhvervelse af en menneskelige ressourcer grad er en god måde at forberede sig til en række forskellige karrieremuligheder, fordi en grad af denne type har mange anvendelsesmuligheder. Mens han studerede, kan eleverne har mulighed for at undersøge emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Deltid Master grad programmer i Human Resources i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Human Resources, Mexico Filter

Master i Neuromanagement og Talent Management

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Ledelseskurser
<
Deltid
Spansk
på universitet

Målet med Master i Neuromagement og Talent Management er at uddanne en generation af ledere, der sammen med neurovidenskaberne styrker talentet hos virksomhedernes menneskelig ...

Læs mere

Master i Management og Human Resources Management

UNIR - Mexico
Masters
<
Fuldtid
<
18 måneder
Spansk
Online

Denne officielle Master of Human Resources online udvider dine evner og evner til planlægning, strategisk ledelse og retning i retning af organisationsudvikling og stimulering ...

Læs mere