MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Human Resources i Lisbon

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Generelt en menneskelige ressourcer grad refererer til arbejderne, der udgør en organisation, og derfor forbereder de studerende til forskellige typer af job. Mens du arbejder hen imod en grad af denne art, kan eleverne tage klasser, der dykke ned i emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, organisatorisk adfærd, ledelse og management.

 

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Lissabon er Portugals 's hovedstad og har en befolkning på mere end 500.000 personer inden for dens administration. Med Den Europæiske Union, kommer Lissabon 11 med hensyn til befolkning og blandt de ældste byer på jorden. Der er 3 førende universiteter i Lissabon, nemlig, Lissabon Universitet, tekniske universitet i Lissabon og New Lisbon University.

Deltid Master grad programmer i Human Resources i Portugal, Lisbon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Human Resources, Lisbon Filter

Kandidatgrad i human resource management

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Portugal Lisbon

Dets vigtigste mål er at give den tekniske ekspertise og operationelle og strategiske evner til dygtige udførelse af opgaver inden for områderne menneskelige ressourcer og personaleledelse af i organisatoriske miljøer.