MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Human Resources i Spanien

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Generelt en menneskelige ressourcer grad refererer til arbejderne, der udgør en organisation, og derfor forbereder de studerende til forskellige typer af job. Mens du arbejder hen imod en grad af denne art, kan eleverne tage klasser, der dykke ned i emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, organisatorisk adfærd, ledelse og management.

 

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Master grad programmer i Human Resources i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

19 Resultater i Human Resources, Spanien Filter

Masters i Ledelse og Human Resource Management

Universidad Nebrija
Online Fuldtid Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid + 1 mere

The Master 's Degree i Leadership og Human Resources er et innovativt program, der supplerer de klassiske bly hold af mennesker, med den nuværende og nødvendig ingrediens for lederskab koncept. Det er en unik forslag, der intensiverer uddannelse til ledelse og talent management.

Master i ledelse og human resource management - Human Resources

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Deltid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Stadig ofte virksomheder med at implementere nye organisatoriske modeller baseret på menneskelig kapital som en konkurrencedygtig forskel. Moderne forvaltning af menneskelige ressourcer kræver tilstedeværelse og handling af kvalificerede specialister på området, bør arbejdet ligge, der har modtaget specialiseret sig i den brede rammer for uddannelse af menneskelige ressourcer ...

professionel mester cue - menneskelige ressourcer (fjern)

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien A Coruña Marbella Madrid + 3 mere

Den professionelle Master CUE vil blive annonceret metoder til planlægning, styring og udvikling af menneskelige ressourcer i sin psykologiske, juridiske og erhvervslivet.

professionel mester cue - HR

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien A Coruña Marbella Madrid + 3 mere

I denne Master CUE vil blive annonceret metoder til planlægning, styring og udvikling af menneskelige ressourcer i sin psykologiske, juridiske og erhvervslivet.

Master - undervisning job erhvervsuddannelse

Campus Universitario Europeo
Online Fuldtid Deltid 6 måneder September 2019 Spanien A Coruña Marbella Madrid + 3 mere

CUE Professional Master i Undervisning af Erhvervsuddannelse for Beskæftigelse, uddanne vores studerende til at planlægge, levere og evaluere uddannelsesaktiviteter tutorizar af

Masters i beskæftigelse og menneskelige ressourcer

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 900 timer September 2019 Spanien Seville

Beskæftigelses-og Human Resources Master gør det muligt at specialisere deres uddannelse i et nyt område af vores produktions-system, fra en social tilgang.

Master ekspert i beskæftigelse og social formidling

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 900 timer September 2019 Spanien Seville

Master Ekspert i Beskæftigelse og Sociale Mægling består af to titler i et enkelt akkreditering (Expert, Master).Disse titler henvise til to områder

internationale mester i beskæftigelse og menneskelige ressourcer (da-sp)

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 600 timer September 2019 Spanien Seville

Den internationale Master i menneskelige ressourcer og beskæftigelse (italiensk-spansk) giver mulighed for at specialisere deres uddannelse i et spirende område af vores produktionssystem

Master i Management og Human Resources Management

UNIR
Online Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Logroño

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i spidsen for den viden, at den digitale tidsalder og et globalt og flertallet miljø kræver forvaltning af menneskelig kapital og talent i organisationer.

kandidatgrad i menneskelige ressourcer og videnledelse

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 6 - 24 måneder Åben tilmelding Spanien Barcelona

Master i Human Resources og Knowledge Management samler de grundlæggende begreber, der er involveret i forvaltningen og retning af de mennesker i det XXI århundrede som led i en ...

Master i Human Resources

EAE | Programas Distancia
Online Deltid 12 måneder September 2019 Spanien Spain Online

I dag, personaleledelse engagement i medarbejderudvikling inden for en samlet strategi for virksomheden. De ansvarlige for denne opgave, som vi forstår det Master i Human Resources skal udvikle de færdigheder og viden er nødvendig for at træffe strategiske beslutninger, der vil hjælpe dig med at finde balancen mellem resultaterne af hver faglige og organisatoriske mål.

Executive MS - Master of Science i Human Resource Management

United International Business Schools
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 3 år Februar 2020 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 16 mere

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i begyndelsen af ​​hvert kvartal og hver term, i oktober, november, januar, februar, april, maj, juli og august.

Master of Science i Human Resource Management

United International Business Schools
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Februar 2020 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 14 mere

Under Master of Arts i Human Resource Management programmet, vil de studerende tage kerne kurser som Personal Planlægning og Udvælgelse.

Master i Human Resources

OBS Business School
Online Fuldtid Deltid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Master i Management og Human Resource Management OBS udvikle væsentlige tekniske færdigheder, som du skal mestre som leder af afdelingen, erhverve de nødvendige lederevner, så du kan med held styre team af mennesker. Programmet hjælper dig med at indstille de aktionslinjer for effektive resultater i deres forvaltning arbejde og ...

Officiel kandidatuddannelse i Human Resources Management

IMF Business School
på universitet Online Fuldtid Deltid 5 måneder September 2019 Spanien Madrid + 2 mere

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management af Instituto de Ciencias Empresariales IMF støttes af Human Resources Management Center Association (AEDIPE Centro), der samler alle de associerede fagfolk fra Madrid, Castilla y León, Castilla La Mancha, Extremadura, Murcia, De Kanariske Øer, Ceuta og Melilla. Ud over at akkreditere med sit tilsyn læringsresultaterne og pålideligheden af Master's evalueringssystemer, fremmer denne aktive enhed dannelsen af viden om erhvervet og beskæftiger sig med at formidle det blandt sine medlemmer.