MASTERSTUDIES.DK

Deltid Master - Human Resources i Seville

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En uddannelse i menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at komme ind i arbejdsstyrken på forskellige former for organisationer og virksomheder. Mens du tjener en grad af denne art, kan de studerende blive introduceret til en række relevante emner såsom arbejdsret, betaler lighed, organisatorisk adfærd, ledelse og lederskab.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Sevilla ligger provinsen Sevilla, som er en del af den autonome region Andalusien. Byen er et byområde med over 1 million indbyggere. Det har 3 offentlige universiteter.

Deltid Master grad programmer i Human Resources i Spanien, Seville. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Human Resources, Seville Filter

Masters i beskæftigelse og menneskelige ressourcer

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 900 timer September 2019 Spanien Seville

Beskæftigelses-og Human Resources Master gør det muligt at specialisere deres uddannelse i et nyt område af vores produktions-system, fra en social tilgang.

Master ekspert i beskæftigelse og social formidling

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 900 timer September 2019 Spanien Seville

Master Ekspert i Beskæftigelse og Sociale Mægling består af to titler i et enkelt akkreditering (Expert, Master).Disse titler henvise til to områder

internationale mester i beskæftigelse og menneskelige ressourcer (da-sp)

Divulgazione Dinamica
Online Deltid 600 timer September 2019 Spanien Seville

Den internationale Master i menneskelige ressourcer og beskæftigelse (italiensk-spansk) giver mulighed for at specialisere deres uddannelse i et spirende område af vores produktionssystem

Masters i Personale Ledelse og organisationsudvikling

ESIC Business & Marketing School
på universitet Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid

Den DRHO er en af ​​de mest komplette programmer i øjeblikket kan finde på markedet i uddannelse af eksperter i Human Resources.