Find dit Master-program i Idræt i Asien her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter. Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de fysiologiske asp… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de fysiologiske aspekter. De studerer den tidligere typisk har potentiale til at coache eller bestyrer professionelle idrætsorganisationer mens sidstnævnte støtte fysisk træning.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Masters Degree i Idræt i Asien. Få alle mester i Idræt information og kontakte skolen i Asien direkte!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
International Institute of Sports Management (IISM)
Mumbai , India

Masters i Sports Management (MSM)

Masters i Sports Management (MSM) -
Ledelseskurser
Fuldtid
2 år
Engelsk
Juli 2020
på universitet