MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Indkøbsledelse Europa

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

En kandidatuddannelse i Procurement Management har til hensigt at give de studerende de ledelsesmæssige færdigheder til at håndtere supply-chain management, leverandør relationer og koordinere og tilpasse indkøbsaktiviteter. Kandidater vil være i stand til at fastholde og forbedre de nuværende forsyningskæder i enhver virksomhed.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Deltid Master grad programmer i Indkøbsledelse Europa. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Indkøbsledelse, Europa Filter

International Master i Supply Chain og Procurement Management (iMSCPM)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Italien, Milano + 17 Mere
Ledelseskurser
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
15 May 2020
Engelsk
på universitet

Forvaltningskæde og indkøbsledelse er integreret i succes for internationale virksomheder, der stræber efter konkurrencefordel på globalt niveau. Nøglen til denne succes er at ...

Læs mere