MASTERSTUDIES

Deltid Master - Indkøbsledelse i Spanien

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En kandidatuddannelse i Procurement Management har til hensigt at give de studerende de ledelsesmæssige færdigheder til at håndtere supply-chain management, leverandør relationer og koordinere og tilpasse indkøbsaktiviteter. Kandidater vil være i stand til at fastholde og forbedre de nuværende forsyningskæder i enhver virksomhed.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Master grad programmer i Indkøbsledelse i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Indkøbsledelse, Spanien Filter

International Master i Supply Chain og Procurement Management (iMSCPM)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
15 May 2020
Engelsk
på universitet

Forvaltningskæde og indkøbsledelse er integreret i succes for internationale virksomheder, der stræber efter konkurrencefordel på globalt niveau. Nøglen til denne succes er at ...

Læs mere