Deltid Master - Informationsstyring i Australien

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialis… Læs mere

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Master i Information Management programmer giver en tværfaglig tilgang til ledelse, undersøgelsen og anvendelse af forskellige typer af information. Uddannelsen ofte udforsker aspekter af information i erhvervslivet, IT, telekommunikation og datalogi.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Master grad programmer i Informationsstyring i Australien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
Malabe, Sri Lanka +2 Mere

M.Sc. i Information Management giver deltagerne en reel kant i moderne forretningsudvikling og planlægning ved hjælp af edb-værktøjer.

M.Sc. i Information Management giver deltagerne en reel kant i moderne forretningsudvikling og planlægning ved hjælp af edb-værktøjer. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Jan 2020
på universitet