Deltid Kandidat Informationsstyring Oceanien

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Ideer og data er blandt de vigtigste drivkræfter for forandring. Studerende, der forfølger en grad i informationsstyring ofte lære, hvordan oplysninger gemmes og sendes sammen med, hvordan m… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Ideer og data er blandt de vigtigste drivkræfter for forandring. Studerende, der forfølger en grad i informationsstyring ofte lære, hvordan oplysninger gemmes og sendes sammen med, hvordan man organiserer folk og ressourcer til fremme af læring og udvikling.

Oceanien også kendt som Oceanica er en region centreret om øerne i det tropiske Stillehav. [4] Udtalelser fra, hvad der udgør Oceania spænder fra dens tre delområder Melanesien, Mikronesien og Polynesien [5] til mere bredt i hele ø-regionen mellem Asien og Amerika, herunder Australasien og Malay Archipelago.

Deltid Master grad programmer i Informationsstyring Oceanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
Malabe, Sri Lanka +2 Mere

M.Sc. i Information Management giver deltagerne en reel kant i moderne forretningsudvikling og planlægning ved hjælp af edb-værktøjer.

M.Sc. i Information Management giver deltagerne en reel kant i moderne forretningsudvikling og planlægning ved hjælp af edb-værktøjer. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Jan 2020
på universitet