MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Deltid International HR-ledelse Europa

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

MA i International Human Resource Management er sammensat for folk med interesse i human resource management eller erfaring i human resource-aktiviteter, der ønsker at forbedre deres færdigheder. Det giver en mulighed for at koncentrere sig om kulturelle og ledelsesmæssige spørgsmål på globalt plan. Programmet giver de studerende med evnen til at udvikle en kritisk bevidsthed og systematisk forståelse af aktuelle spørgsmål og problemer i international human resource management.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Deltid International HR-ledelse Europa. Få alt information om Deltid International HR-ledelse og kontakte skolen Europa direkte!

2 Resultater i International HR-ledelse, Europa Filter

Master i International Human Resources Management

Rome Business School
på universitet Fuldtid Deltid 1 år Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 2 mere

Rome Business School 's Master i International Human Resources Management er det ideelle valg for alle dem, der ønsker at udmærke sig som medarbejdere inden for human resources på det internationale arbejdsmarked.

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
på universitet Online Online og campus kombineret Deltid Maj 2020 Spanien Madrid + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management udover at forberede dig som leder og specialist inden for ledelse af Human Capital og træner dig for at give globale løsninger til behovet for rekruttering og fastholdelse af personale, muliggør din curriculum vitae og eksponentielt øger dine chancer for indsættelse og forbedring. arbejdskraft.