Filter
Kandidatgrader
Irak

Master Irak - Master i Irak

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Der findes meget få private skoler i Irak. Som sådan er der ikke mange, der rejser til dette land til højere formål uddannelser. Der er dog flere kendte institutioner i Irak, herunder Bagdad Universitet og University of Dohuk.

Master Irak - Søg her for Kandidat programmer, master programmer på universiteter i Irak. Kontakt skolen her!

Read More Read Less

Results

Stafford Global

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karriere ... [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]

Irak Iraq Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Irak
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Iraq Online
    )

)
1
Åben tilmelding
Full-time
Part-time
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk