Master Israel - Master i Israel

Master Israel - Master i Israel

Kandidat

Israel er et ungt land, men historien om det israelske folk spor tusinder af år tilbage. Israel og den israelske nation har altid været forbundet med citater, og der eksisterer et krav, at hele Israels historie er koncentreret omkring bøger og viden. Dette er en af ​​grundene til, at de videregående uddannelser fra Israel er værdsat over hele verden, og de færdiguddannede normalt ikke have nogen problemer med at få et godt job.

Der er syv universiteter i Israel; næsten hver større by i dette lille land er vært for et universitet med stærke traditioner og fremragende teoretiske og praktiske base for forskning og undervisning. Ifølge forskellige rangordninger af universiteter, er seks af israelske universiteter blandt top 100 skoler i Asien, og nogle af dem er blandt 100 blandt verdens bedste universiteter inden for naturvidenskab og teknik. Derfor, hvis du har planer om en ingeniør-karriere, bør du overveje at universiteterne i Jerusalem, Haifa eller Rehovot. Samtidig tilbyder Jerusalem og Tel-Aviv top-kvalitet uddannelse i økonomi og samfundsfag. Mange universitetsuddannelser er læst på engelsk, hvilket gør mulighederne for de studerende endnu større og tiltrækker internationale studerende.

Klik på nedenstående links for at finde ud af om forskellige postgraduate programmer, der tilbydes på nogle af de førende universiteter i Israel!

Læs mere

MSc in Electrical and Computer Engineering

Ben-Gurion University of the Negev
på universitet 2 år October 2018 Israel Beersheba

[+]

Afdelingen tilbyder både bachelor- og kandidatuddannelser i en bred vifte af emner, der omfatter både praktiske og teoretiske aspekter af el- og computerteknik. ECE-afdelingen har 35 fakultetsledere, hvis undervisnings- og forskningsområder omfatter: Kommunikation, styring og robotik, signal- og billedbehandling, computerteknik, elektromagnetik og bølgeudbredelse, elektrooptik, instrumentering og ikke-lineær elektronik, VLSI og nanoteknologi, biomedicinsk ingeniørvirksomhed og strømelektronik.

[-]

MA I Litteratur Og Bibelske Arkæologi

Universidad Pontificia De Salamanca
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Israel Jerusalem

Bibelen er primært en religiøs bog. Den indeholder en række skrifter, hvor den første jødiske tradition og Christian har siden anerkendt Guds ord. [+]

Program Beskrivelse

Bibelen er primært en religiøs bog. Den indeholder en række skrifter, hvor den første jødiske tradition og Christian har siden anerkendt Guds ord. Men Bibelen er også en vigtig historisk kilde af de kulturelle rødder i Vesten. Denne mester, underviste i Salamanca og i Jerusalem, giver mulighed for at blive fortrolig med bibelske tekster og deres vitale kontekst gennem direkte kontakt med de scenarier, hvor de blev født.

MÅL

Giv en kritisk og stringent adgang til Bibelen gennem en instrumental beherskelse af deres sprog, den praksis eksegese af hans tekster og viden om den sammenhæng, hvori de blev født. Særlig vægt på kendskab til den sammenhæng, især fra synspunkt arkæologi... [-]


Executive Master in Emergency & Disaster Management (EMPH)

Tel Aviv University - International Office
på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre October 2018 Israel Tel Aviv + 1 mere

[+]

En sundhedserklæring (udfyldes af ansøgeren) og en lægeformular (udfyldes af en autoriseret læge). Begge former er ikke obligatoriske, mens en ansøgers fil er markeret som 'Under review', men det anbefales stærkt at blive sendt så hurtigt som muligt.

Ansøgningsfrist: Rolling adgang, Maksimum 25 studerende pr. Kohort.

Omkostninger og finansiering

Årlig undervisning: 18.500 $

TAU International er forpligtet til at gøre uddannelse tilgængelig for alle studerende, uanset deres økonomiske baggrund, og der findes flere finansieringskilder, herunder behovsbaseret studiehjælp, forsinkede betalingsplaner og eksterne stipendier. TAU deltager også i amerikanske føderale studielånsprogrammer. Se vores omfattende information om finansieringsmuligheder for internationale ansøgere.... [-]