Deltid MBA, Kandidatuddanning i Israel, Tel Aviv

Kandidat

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Officielt kendt som staten Israel, landet taler enten hebraisk eller arabisk. Det uddannelsesniveau i landet er opdelt i primære, sekundære og tertiære. Landet har flere universiteter for faglig uddannelse.

Den anden mest folkerige by i Israel, er Tel Aviv er kendt for sine internationale universiteter. Uddannelsesinstitutioner som Tel Aviv University er tilknyttet forskellige amerikanske universiteter, og de er kendt for deres smukke campusser.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Israel, Tel Aviv. Kontakt skolen her!

Læs mere

Executive Master in Emergency & Disaster Management (EMPH)

Tel Aviv University - International Office
på universitet Deltid 3 semestre October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

En sundhedserklæring (udfyldes af ansøgeren) og en lægeformular (udfyldes af en autoriseret læge). Begge former er ikke obligatoriske, mens en ansøgers fil er markeret som 'Under review', men det anbefales stærkt at blive sendt så hurtigt som muligt.

Ansøgningsfrist: Rolling adgang, Maksimum 25 studerende pr. Kohort.

Omkostninger og finansiering

Årlig undervisning: 18.500 $

TAU International er forpligtet til at gøre uddannelse tilgængelig for alle studerende, uanset deres økonomiske baggrund, og der findes flere finansieringskilder, herunder behovsbaseret studiehjælp, forsinkede betalingsplaner og eksterne stipendier. TAU deltager også i amerikanske føderale studielånsprogrammer. Se vores omfattende information om finansieringsmuligheder for internationale ansøgere.... [-]