Deltid MBA, Kandidatuddanning i Italien, Altavilla Vicentina

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Den smukke by Altavilla Vicentina er kendt som en perfekt ferie stedet. Men ikke mange mennesker er klar over, at dette sted har nogle gode uddannelsesinstitutioner såsom Fondazione Cuoa Centro Universitario di Organizzazione aziendale og Universita 'Degli Studi Di Padova-Filologia Slava. Disse universiteter er kendt for uddannelse af høj kvalitet og har en stor forretning undersøgelser afdelingen.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Italien, Altavilla Vicentina. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Public Administration

SDA Bocconi School of Management
på universitet 12 måneder October 2018 Italien Milan Altavilla Vicentina

Master of Public Administration (MPA), der tilbydes af SDA Bocconi School of Management er en et-årig fuldtids-program undervises på engelsk til studerende fra hele verden. [+]

Master of Public Administration

Smarte løsninger til offentlige udfordringer.

Master of Public Administration (MPA), der tilbydes af SDA Bocconi School of Management er en et-årig fuldtids-program undervises på engelsk til studerende fra hele verden.

Den MPA hjælper internationale studerende at udvikle specialviden og personlige egenskaber til professionelt arbejde i den offentlige sektor og tilknyttede institutioner både lokalt og globalt.

State-of-the-art videnskabelige baggrund, handlingsrettede viden, professionalisme og åbenhed over for mangfoldighed gør MPA en unik, once-in-a-life lærerig oplevelse for fremtidige ledere af offentlige interesser.

Den MPA er designet til studerende, der søger til faste offentlige styringsværktøjer og ønsker at forfølge en ledelsesmæssig karriere i statslige og ikke-statslige organisationer, internationale institutioner, samt private virksomheder, der arbejder med den offentlige sektor.... [-]


Mester I Corporate Finance (MCF)

SDA Bocconi School of Management
på universitet 12 måneder September 2018 Italien Milan Altavilla Vicentina

Master i Corporate Finance (MCF) er en intens og stimulerende etårigt program på engelsk, designet til at give de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at drive innovation og mestre forskellige internationale finans management teknikker og værktøjer, uanset om du arbejder for en virksomhed eller en institution. Vælge MCF betyder at investere i din personlige og faglige udvikling, med henblik på at tage din karriere til det næste niveau. [+]

Master i Corporate Finance (MCF) er en intens og stimulerende etårigt program på engelsk, designet til at give de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at drive innovation og mestre forskellige internationale finans management teknikker og værktøjer, uanset om du arbejder for en virksomhed eller en institution. Vælge MCF betyder at investere i din personlige og faglige udvikling, med henblik på at tage din karriere til det næste niveau.

MCF er Master for dig, hvis Du ønsker at tilbyde høj kvalitet løsninger på økonomiske problemer. Du ønsker at blive forsynet med de mest avancerede teknikker til Financial Management. Du er på udkig efter en blanding af lederskab og respekt for andre, etik og værdsættelse af mangfoldighed. Du ønsker en internationalt anerkendt kvalifikation. Du ønsker at operere i komplekse scenarier med unikke værktøjer og kompetencer. Hvad MCF kan tilbyde dig En Specialized Master 100% finansiering-fokuserede, for at danne professionelle kandidater Praktisk og anvendt økonomisk viden og tekniske færdigheder Evne til direkte at tackle de finansielle opgaver uden nogen yderligere uddannelse B-School intense undervisningsmetoder (business cases, business spil, professionel fakultet, simulation, software) Specialiserede tekniske forberedelse af et fakultet, der har stærke forbindelser til finansverdenen ... [-]

Mester I Kunst Ledelse Og Administration

SDA Bocconi School of Management
på universitet 12 måneder October 2018 Italien Milan Altavilla Vicentina

Master i Arts Management og Administration (MAMA) er en fuld tid, internationale, etårigt program, der er undervist udelukkende på engelsk og tiltrækker studerende [+]

Master i Arts Management og Administration (MAMA) er en fuld tid, internationale, etårigt program, der er undervist udelukkende på engelsk og tiltrækker studerende fra hele verden.

MAMA til formål at støtte kunstnerisk innovation og kulturel udvikling på verdensplan, ved at styrke ledelse og forvaltning færdigheder, der kræves for kunst organisationer at trives.

Udnyttelse af italiensk ekspertise i kulturarv og kunstneriske produktion, vil programmet styrke din kulturelle baggrund samt dine faglige kvalifikationer, som vil give din karriere til at blomstre.

MAMA er Master for dig, hvis Du brænder for kunst og kultur. Du ønsker en karriere som professionel, leder, konsulent eller iværksætter i kunst og kulturelle område. Du ønsker at forbedre din ledelsesmæssige ekspertise i et af Europas førende skoler Management. Du ønsker at lære om de italienske og europæiske kunstneriske traditioner, og hvordan de understøttes og udvikles. Hvad MAMA kan tilbyde dig Solidt fundament i ledelse, herunder praktiske, kreative og faglige færdigheder. Specifik viden til at operere med succes i kunst og kultur sektor. Direkte kontakt med top italienske og internationale kunst organisationer og deres ledere, som ofte gæstetalere i programmet. Et stimulerende miljø, der fokuserer på et internationalt marked med en tværfaglig tilgang. En dedikeret kunst management fakultet, der har tætte bånd til kunst verden og den kunst management samfund. Den MAMA Grand Tour, der tager dig ud af Milano for at opleve verdensberømte centre for italiensk kultur, herunder Venedig, Firenze, Rom og Napoli. MAMA Praktikophold - en chance for at arbejde for en af ​​MAMA vigtigste partnere eller... [-]

Master Of Management I Fødevarer Og Drikke (MFB)

SDA Bocconi School of Management
på universitet 12 måneder January 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina

Han Master of Management i Food & Beverage (MFB) er en fuld tid, internationale, etårigt program, der er undervist udelukkende på engelsk og tiltrækker studerende fra hele verden. Programmet fokuserer på forvaltning af F & B og relaterede virksomheder, såsom restauranter, hoteller, feriesteder og avancerede detailhandlere, fra en innovativ og effektiv perspektiv. MFB har en tværfaglig tilgang og vedtager en erfaringsbaseret metode. [+]

Master of Management i Food & Beverage (MFB) er en fuld tid, internationale, etårigt program, der er undervist udelukkende på engelsk og tiltrækker studerende fra hele verden.

Programmet fokuserer på forvaltning af F & B og relaterede virksomheder, såsom restauranter, hoteller, feriesteder og avancerede detailhandlere, fra en innovativ og effektiv perspektiv. MFB har en tværfaglig tilgang og vedtager en erfaringsbaseret metode.

Foredrag af professorer og gæstetalere er afvekslende med gruppeøvelser, hold og individuelle projekter, simuleringer, rollespil og case-analyse. Du vil få mange Q & A sessioner på aktuelle emner i branchen står overfor nu og i den opfattede fremtid.... [-]


Mester I Mode, Erfaring Og Design Management (mafed)

SDA Bocconi School of Management
på universitet 12  January 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina

Master i Fashion, Experience & Design Management (MAFED) er en fuld tid, etårigt intenst program, der undervist udelukkende på engelsk og tiltrækker studerende fra [+]

Master i Fashion, Experience & Design Management (MAFED) er en fuld tid, etårigt intenst program, der undervist udelukkende på engelsk og tiltrækker studerende fra hele verden.

MAFED sigter mod kultur resultatorienteret kreativitet, hvilket indebærer at håndtere den ubegrænsede fantasi af kreative mennesker, din bevidsthed om det smukke og originale, og de begrænsninger af timing og Vankelmodigheden af ​​forbrugerne.

MAFED er Master for dig, hvis Du stræber efter at tage på en ledelsesmæssig rolle i en mode, luksus eller design-baserede selskab, eller du er interesseret i at gennemføre din start-up i sektoren Du er på udkig efter et program, der giver dig direkte eksponering til industrien verden, hvor tingene sker Du ønsker at opnå en kvalifikation, der er i overensstemmelse med dine mål Du ønsker en anerkendt international Specialized Post-Graduate og Post-Experience Mester, for internationale profiler med erhvervserfaring. Hvad MAFED kan tilbyde dig Programmet, med sin fokuseret tilgang og dens tætte forbindelser med industrien, vil gøre dig i stand til at: Modtag specialiseret lederuddannelse og værktøjer i et af verdens mode og design hovedstæder, hvor mange højprofilerede arrangementer finder sted hvert år. Interagerer med en dedikeret F & U akademiske og faglige Fakultet Deltag et internationalt netværk med studerende fra over tyve nationaliteter og over 450 Alumni verdensplan Besøg virksomheder, herunder fabrikker, showrooms og flagskib butikker Lær om nye tendenser og succesrige forretningsmodeller transporteres mellem mode og design baserede industrier og på tværs af segmenter, fra luksus til fast fashion detailhandlere. Et faktum om MAFED ... [-]

Executive Master I Marketing & Salg (EMM'er)

SDA Bocconi School of Management
Undervisning både online og på universitetet Deltid 14 måneder January 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 mere

Executive Master i Marketing & Salg - Arbejde, læring og lever på dine mest. Det er et fælles initiativ SDA Bocconi / ESADE - flere forbindelser, bredere udvidelser. [+]

Den udøvende format af programmet betyder, at de traditionelle klasser er kombineret med fjernundervisning sessioner, så du kan arbejde og studere på samme tid. Føreren har fokus på salg og marketing, og giver dig mulighed for at studere, ikke kun på SDA Bocconi i Milano, men også på ESADE i Barcelona og Madrid.

EMMS er Master for dig, hvis Du ønsker at komme videre i din karriere uden at tage tid ud til at studere Du ønsker at styrke din viden om salg og markedsføring i en international sammenhæng Du vil være i stand til at anvende det samme, hvad du har lært i programmet Du er interesseret i at udvikle netværksmuligheder på det internationale marked Hvad EMMS kan tilbyde dig ... [-]

Executive Master I Strategisk Human Ressource Management (emshrm)

SDA Bocconi School of Management
på universitet Deltid 10 måneder February 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 mere

Executive Master i Strategisk Human Resource Management (EMSHRM) - HR: fra udfordringer til ændringer. Dette er en international 10-måneder Executive Program, der placerer en dybdegående fokus på forretningen forbindelse med HR-ledelse og lederskab med fokus på de organisatoriske og strategiske spørgsmål, der påvirker HR beslutninger. [+]

Den Executive Master i Strategisk Human Resource Management (EMSHRM) tilbyder dig en 10 måned international executive program, der placerer en dybdegående fokus på forretningen forbindelse med HR-ledelse og lederskab ved at fokusere på de organisatoriske og strategiske spørgsmål, der påvirker HR beslutninger.

Hvad EMSHRM kan tilbyde dig Fokus på strategiske og organisatoriske spørgsmål, der påvirker HR beslutninger Den viden til at rådgive topledere og til at drive forandringer i komplekse organisatoriske indstillinger. En grundig forståelse af centrale HR-strategier, struktur, systemer og processer. Værktøjerne til at forstå den sammenhæng, hvori HR-strategi og ledelse spiller en rolle. Fordelene ved at vælge EMSHRM ... [-]