MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Florence her!

Firenze er en by med en lang og spændende historie og er en aktuel fremtrædende business og mode center. Det har forvandlet til en moderne by sprængfyldt med kultur. Studerende at forfølge en Master i Firenze kan finde en bred vifte af aktiviteter til at supplere deres kandidat uddannelse erfaring, som besøger de religiøse og historiske steder, beundre kunsten, udforske museer, spise på fantastiske mad og gode shoppingmuligheder.

De verdensklasse akademiske institutioner i Firenze tilbyde en så bred vifte af programmer, som enhver studerende søger en Master i Firenze vil finde en uddannelse, der matcher deres akademiske og erhvervsmæssige interesser. Nogle af Master i Firenze programmer inden for områder som mode, business, kommunikation, turisme, kulturstudier, og finansiering, blandt flere andre. Med en Master i Firenze, kan de studerende kombinere en fremragende kandidat uddannelse med kultur og intellektuel stimulering.

Lær mere om en Master i Firenze ved at læse gennem programmerne nedenfor. Du kan finde den grad, du har ledt efter!

resultater fundet Filter

Master i Visual Arts

Florence Classical Arts Academy
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Florence

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at forbedre deres tekniske niveau yderligere og udvide deres ekspertise. Der er delvist og fuldt stipendier fordelt efter den årlige konkurrence.

Masters i forvaltningen af ​​museets tjenester

Palazzo Spinelli Group
på universitet Fuldtid 1500 timer Kontakt skolen Italien Florence

Historisk set på området for fremme af den kulturelle arv, forvaltning af de ekstra ydelser museet, selvom hyldet som en "banebrydende innovation," er, at mere end andre, har haft store vanskeligheder med at blive oversat til en ledelsesmodel i stand til at finde en balance mellem de forskellige aktører.

Mestere i kunstbevarelse og restaurering

Palazzo Spinelli Group
på universitet Fuldtid 1500 timer Kontakt skolen Italien Florence

Denne master søger at forberede ansøgere, der har til hensigt at arbejde inden for kulturarvssektoren. Studerende vil have mulighed for at udvikle en pragmatisk og praktisk tilgang til temaerne vedrørende kulturarv, bevarelse og bevarelse gennem en række praktiske erfaringer på restaureringssteder og laboratorier kombineret med direkte studie af kunstværker og praktiske praktikophold i virksomheder og institutioner .

MFA Program i Moderne Smykker og Body Ornament

ALCHIMIA Contemporary Jewellery School
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Florence

Alchimias MFA-program udvikler sig over en toårsperiode med det formål at udvide og uddybe elevernes viden og færdigheder i studio-baseret smykker design. Programmet er beregnet til at skabe yderligere kritisk forståelse i og disciplinen, styrke individuelle kunstneriske tilgange og holdninger og undersøge nye muligheder for markedsføring og forfremmelse.

Master i Brand Design og Ledelse: Mad, Vin og Turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder Februar 2020 Italien Florence

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud. Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, giver tværgående færdigheder inden for service design anvendt på gæstfrihed og turisme, med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana byggede deres brandingstrategier på territorialitetsværdien som en nøgle til global særpræg. Takket være denne mester har eleverne mulighed for at eksperimentere med de forskellige branding- og projektledelsesmetoder, som to af de vigtigste turistmål i Europa med succes benytter.

Master i kunsthåndtering

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder Februar 2020 Italien Florence

8. udgave - Masteruddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår i tre forskellige prestigefyldte lokationer, Firenze, Rom og Venedig, for at engagere eleverne i en stor omgang med samtidskunst med fokus på fremtidens job.

Master i modebranchen

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 10 måneder Februar 2020 Italien Florence

8. udgave - Master i Fashion Business er designet til fagfolk og kandidater, der ønsker at erhverve højt niveau færdigheder i nye teknologier anvendes til mode kommunikation. Modedesignet takket være Pitti-begivenhederne, er Florence verdensomspændende anerkendt som centrum for den italienske modeindustri og dens produktionsproces som helhed, fra råmaterialet til det viste modeobjekt. Kurset integrerer avancerede teknologier, traditionelle teknikker og håndværk til fordel for innovative produkter og kommunikationstjenester. Desuden er Sara Maino (Vogue Italia Senior Editor) den videnskabelige koordinator for skolen. Karrieremuligheder - I slutningen af mesteren kan Fashion Business Manager arbejde for modebegivenheder, PR, modeforretninger, reklame og pressekontorer. Studerende kan finde et job som Brand Expert, Fashion Promoter, Fashion Marketing Expert, Creative i reklame og konsulent for nye medier.

Master i International Architecture Lab

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Florence

Arkitektur af høj kvalitet indeholder altid en henvisning til historisk og moderne global arkitektur. Italien er det bedste sted for udforskning af arkitekturens oprindelse og samtidig observation af avantgarde-design i de nye værker af fantastiske verdensklasse arkitekter.

Master of Furniture Design

The Florence Institute of Design International
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Florence

The Florence Institute of Design International
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Florence

Føreren af ​​interiør design

The Florence Institute of Design International
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Florence

International Master I Europæisk Projektplanlægning Og Ledelse

Pixel
på universitet Fuldtid 5 måneder Oktober 2019 Italien Florence

Målet med kandidaten i europæisk projektplanlægning og ledelse er at give deltagerne færdigheder til succesfuldt arbejde inden for internationalt samarbejde ved hjælp af europæiske finansieringsprogrammer.

Master i Business innovation (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
på universitet Deltid 9 måneder

Den MBI er en Executive Master, undervist i samarbejde med Cambridge Judge Business School og Orkestra (baskisk institut for konkurrenceevne). Programmet er enestående i sit felt, der integrerer teori og praksis og styrke idéen om innovation gennem handling. Det giver deltagerne mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder, styrke udviklingen og gennemførelsen af ​​strategiske ideer, skabe en kultur, der fremmer innovation, lette integrationen af ​​R + D + I, udvikle et innovationsprojekt for deres virksomhed og konvertere sig til ledere, der kan køre innovation i deres virksomheder. Kurset består af 6 intensive ugelange moduler i forskellige steder.