MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Milan her!

Milan er den økonomiske og finansielle centrum af Italien og er hjem til deres børsen. Det er også en af ​​de mest fremtrædende mode og design hovedstæder i verden med nogle af de bedste designere starter ud den Milan. Studerende, der vælger at forfølge en Master i Milano finde meget at forbedre deres kandidatuddannelser, som nyder kunst, kultur, musik, teater, og shopping, samt at udforske de mange historiske og religiøse steder i byen.

Der er en bred vifte af Master i Milano programmer, især inden for business, design og mode. Studerende at forfølge en Master i Milano vil opleve læseplan, der generelt omfatter kurser, praktik, og en master afhandling. Mange Master i Milano programmer tager mindst et års fuldtidsstudium, men programmet længder og krav varierer afhængigt af den specifikke program, og der er også en del tid og online studiemuligheder.

Hvis du er interesseret i en Master i Milano, så tag et kig gennem de mange program muligheder nedenfor og find hvad der venter på dig!

resultater fundet Filter

Luksus Management (Milano) - engelsk program

Il Sole 24 ORE Business School
på universitet Fuldtid 10 måneder November 2019 Italien Milan

Luksusvarer, mode og livsstil repræsenterer et af de vigtigste områder af italiensk ekspertise. Vores Master i International Luxury Management giver eleverne den viden og kapacitet, der kræves af virksomheder i luksusindustrien.

Master i farve design

POLI.design
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Milan

Den specialiserede master i farve design og teknologi, der afholdes i samarbejde med Associazione Italiana Colore, har til formål at give avanceret træning til fagfolk, så de kan forstå og styre de mange teknologiske og designmæssige problemer, ofte på tværs af mange disciplinområder, der er typiske for alle de faglige og forskningssektorer, hvor brug og styring af farve er afgørende.

Master i kreativ retning

IED – Istituto Europeo di Design Milan
på universitet Fuldtid 1 år November 2019 Italien Milan

2. udgave - I dag skal en kreativ direktør være i stand til at lede den strategiske og kreative proces i sin helhed, der står over for kompleksitet med fleksible mentalitets- og problemløsningskompetencer. Denne professionelle hovedtræk er at være opmærksom på nye ideer og nye muligheder for brand-forbruger dialog, som de nyeste teknologiske, digitale og sociale netværk værktøjer formgivning. Kandidatuddannelsen i Creative Direction er svaret på disse ekstraordinære ændringer på uddannelsesområdet. Det er en mulighed for at skrive fremtiden for reklame, laboratoriet for at opleve kreativitetens genoplivning ved at læse de mange fysiske og virtuelle ændringer af miljøet og ved at oversætte dem til nye sprog og kommunikationsformer. Træningen giver en komplet forståelse af de processer og metoder, der giver dig mulighed for at oprette globale kommunikationskampagner med opmærksomhed på alle faser af en reklamekommunikations opfattelse, design og udvikling. Mesteren er afsluttet med en uges lang studietur i London for at besøge nogle af de vigtigste og innovative reklame- og kommunikationsbureauer og møde de respektive Creative Directors, Planners, Account Directors og Film Directors.

Master i Fashion Design Evolution

IFDA Italian Fashion & Design Academy
på universitet Fuldtid 10 måneder September 2019 Italien Milan

Designeren er modersystemets hjerte, men det er ikke kun den kreative, der tegner og tegner det. Det rene og simple talent er ikke længere nok i dag, da designeren ikke kun skaber tøj, men også livsstil.

Kandidatgrad i mode dametøj

RM Istituto Moda e Design Milano
på universitet Fuldtid 10 måneder Februar 2020 Italien Milan

Ti ekstraordinære måneder. Ti øverste niveau lærere i klasseværelset, den ene om måneden. Ti unikke muligheder for at lære direkte fra hovedpersonerne. Master Raffles Milano. Endelig nogen har tænkt på det. Kreativitet er at opleve gennem viden og udvikling af traditionen. Til gengæld traditionen, filtreret gennem en moderne sensibilitet og gøre brug af nye teknologier, ændringer i den nye. Den mode-systemet fungerer som en afspejling af den moderne og foregribelse af fremtiden, men også som en drøm, som følelser. Det er altid de følelser motor princippet om den skabende handling.

Master i Miljø og Fødevareøkonomi (EFE)

University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Milan

Kandidatuddannelsen i miljø- og fødevareøkonomi (EFE) er et internationalt orienteret højkvalitetsprogram designet til at give eleverne både en fremragende akademisk baggrund og en praktisk indstilling. Graden garanterer et lovende perspektiv for en fremtidig professionel karriere i dagens udfordrende områder inden for bæredygtighedsøkonomi og forvaltning af fødevaresystemet.

Master i kontrakt, krav og forsinkelse i byggearbejder

Scuola Master Fratelli Presenti
på universitet Online Fuldtid 550 timer September 2019 Italien Milan + 1 mere

Mesteren vil tilbyde mulighed for et stadium (550 arbejdstimer) i et kendt firma: Mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og producenter har allerede bekræftet os for at være yderst interesseret i at ansætte teknikere udstyret med de sætte færdigheder, som Mesteren vil levere.

Master Quality - "Eksperter og ledere i Business Management Systems - Kvalitet - Sikkerhed - Miljø - Energi" 73. udgave

UNINFORM
på universitet Fuldtid 9 måneder Oktober 2019 Italien Rome Milan + 1 mere

Masterkvaliteten - "Eksperter og Manager i Business Management Systems - Kvalitet - Sikkerhed - Miljø - Energi" 73. udgave repræsenterer den længst kørende, opdaterede og udøvende kandidatuddannelse i integrerede styringssystemer, der nu også er beriget med nye nye temaer og af nye udadvendte faglige kompetencer: fra ENERGY og figuren af det "grønne job" til den samlede miljøtilladelse, fra virksomhedernes administrative ansvar til affaldshåndtering.

Master i Hospitality Management International

Up Level School of Management
på universitet 136 timer November 2019 Italien Milan

Kandidatuddannelsen i Hospitality Management at Up level er en professionel kursus inden for hotel management industri, der giver sine studerende mulighed for at få den nødvendige viden til at opfylde ledende stillinger.

Master i internationale relationer

University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Oktober 2019 Italien Milan + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Internationale Relationer (REL) giver dig en avanceret og højt kvalificeret uddannelse i politiske, juridiske, økonomiske og historiske discipliner fra et globalt perspektiv.

Master i fotografi

RM Milan - International Fashion and Design School
på universitet Fuldtid 10 måneder November 2019 Italien Milan

Hvorfor? Fotografi betyder at give en nyttig og interessant model af verden, en som hjælper os med at elske virkeligheden ved at tale om det. At være fotograf er ikke længere en håndværkshandel. Digital teknologi tvinger ham til at rykke af besættelsen af ​​teknikken til fordel for en tankegang, der i stigende grad er relateret til evnen til at se, fortolke og fortælle.

Master i Fashion Direction: Brand

Milano Fashion Institute
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Italien Milan

Mærker har kulturelle identiteter og rødder, som ofte kommer ud af produkterne og virksomhedens tekniske ekspertise og håndværk, mens det i andre tilfælde er resultatet af en omhyggelig brandstrategi og kommunikationsarkitektur. Forvaltningen og udnyttelsen af ​​dette område er i stigende grad vigtigt for den globale konkurrenceevne På dette område er fagfolk forpligtet til at besidde kompetencer for at skabe værdi for den endelige kunde og de forskellige andre mål for kommunikations- og marketingstrategier samt at kunne interagere med alle segmenter af rørledningen fra design og produktstyring til marketing og detailhandel.

Master i Fashion Collection Management

Accademia del Lusso
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Milan

Master kursus i Fashion Collection Management sigter mod at opbygge en professionel figur, der har de strategiske færdigheder til at trænge ind i produktionssiden af ​​mode og luksus business og arbejde som leder i produktområdet luksusvarer og mode sektorer. Kurset giver eleverne ikke kun en generel viden om de forskellige områder, der er involveret i erhvervslivet, men også med specifikke tekniske færdigheder inden for ...

Global Executive Master i Operation og Supply Chain Management (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
på universitet Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italien Milan Spanien Barcelona Kina Beijing + 4 mere

Global Executive Master i Operations and Supply Chain Management (GEMOS) er et tolvmåneders langt program undervist på campus på to europæiske skoler, MIP Politecnico di Milano i Milano (Italien) og EADA Business School i Barcelona (Spanien); med en særlig international uge i Beijing Jiaotong University i Kina.

Universitetsmester i "Overvågning, modellering

Università LUM Jean Monnet School of Management
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Italien Milan

Mesteren i "Overvågning, modellering