MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Milan her!

Milan er den økonomiske og finansielle centrum af Italien og er hjem til deres børsen. Det er også en af ​​de mest fremtrædende mode og design hovedstæder i verden med nogle af de bedste designere starter ud den Milan. Studerende, der vælger at forfølge en Master i Milano finde meget at forbedre deres kandidatuddannelser, som nyder kunst, kultur, musik, teater, og shopping, samt at udforske de mange historiske og religiøse steder i byen.

Der er en bred vifte af Master i Milano programmer, især inden for business, design og mode. Studerende at forfølge en Master i Milano vil opleve læseplan, der generelt omfatter kurser, praktik, og en master afhandling. Mange Master i Milano programmer tager mindst et års fuldtidsstudium, men programmet længder og krav varierer afhængigt af den specifikke program, og der er også en del tid og online studiemuligheder.

Hvis du er interesseret i en Master i Milano, så tag et kig gennem de mange program muligheder nedenfor og find hvad der venter på dig!

resultater fundet Filter

Master i Service Design

POLI.design
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Milan

Specialiserende Master i Service Design blev specielt oprettet som reaktion på den voksende efterspørgsel efter fagfolk, der specifikt kunne håndtere kompleksiteten ved at designe en service. For at opnå dette formål integrerer Specialiseringen generel teori med metodologi og praktisk erfaring med henblik på at skabe systemiske, komplekse løsninger, der blander materiale og immaterielle komponenter.

Master i Hospitality Management International

Up Level School of Management
på universitet 136 timer November 2019 Italien Naples Rome Milan + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Hospitality Management at Up level er en professionel kursus inden for hotel management industri, der giver sine studerende mulighed for at få den nødvendige viden til at opfylde ledende stillinger.

FIFA Master - International Master i Management, Juridik og Humaniora i Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Schweiz Neuchâtel Det Forenede Kongerige Leicester Italien Milan + 4 mere

Organiseret af CIES - International Center for Sportstudier, i samarbejde med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italien) og Universitetet i Neuchâtel (Schweiz), FIFA Master of Management , Law and Humanities of Sport blev oprettet for at fremme lederuddannelse inden for sportsverdenen.

Master i Fashion Design Evolution

IFDA Italian Fashion & Design Academy
på universitet Fuldtid 10 måneder November 2019 Italien Milan

Designeren er modersystemets hjerte, men det er ikke kun den kreative, der tegner og tegner det. Det rene og simple talent er ikke længere nok i dag, da designeren ikke kun skaber tøj, men også livsstil.

Kandidatgrad i mode herretøj

RM Istituto Moda e Design Milano
på universitet Fuldtid 10 måneder Februar 2020 Italien Milan

Ti ekstraordinære måneder. Ti øverste niveau lærere i klasseværelset, den ene om måneden. Ti unikke muligheder for at lære direkte fra hovedpersonerne. Master Raffles Milano. Endelig nogen har tænkt på det. Mode er undervisning i skønhed, evne til at udtrykke tanker og følelser, den mest direkte manifestation af den moderne. Farver, former og materialer i perfekt harmoni. Det er de livligste kunstformer, som lever af mennesker i det virkelige liv. Som i en stor spiller, iscenesættelsen er afgørende i spillet af forførelse, men partiet kan ikke stå for hele. At være i stand til at genvinde en stadig mere stressede forbruger og formentlig forvirret, er du nødt til at vende tilbage til stoffet gennem en tilbundsgående teknisk uddannelse.

Master i olie-, gas- og energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Rusland Odintsovo Italien Macerata Det Forenede Kongerige Saint Andrews Frankrig Nancy Spanien Marbella Milan USA Monterey Paris Rome Reading Schweiz Geneva + 16 mere

Masters 'program "Olie- og gassektorøkonomi og internationale energipolitiske spørgsmål" blev lanceret i 2007 af MGIMO i fællesskab med et italiensk universitet Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, som er en anerkendt europæisk leder inden for økonomisk og erhvervsuddannelse, og som samarbejder tæt sammen med store verdens energiselskaber.

Master i kontrakt, krav og forsinkelse i byggearbejder

Scuola Master Fratelli Presenti
på universitet Online Fuldtid 550 timer Kontakt skolen Italien Milan + 1 mere

Mesteren vil tilbyde mulighed for et stadium (550 arbejdstimer) i et kendt firma: Mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og producenter har allerede bekræftet os for at være yderst interesseret i at ansætte teknikere udstyret med de sætte færdigheder, som Mesteren vil levere.

Master i fotografi

RM Milan - International Fashion and Design School
på universitet Fuldtid 10 måneder November 2019 Italien Milan

Hvorfor? Fotografi betyder at give en nyttig og interessant model af verden, en som hjælper os med at elske virkeligheden ved at tale om det. At være fotograf er ikke længere en håndværkshandel. Digital teknologi tvinger ham til at rykke af besættelsen af ​​teknikken til fordel for en tankegang, der i stigende grad er relateret til evnen til at se, fortolke og fortælle.

Master i Miljø og Fødevareøkonomi (EFE)

University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Milan

Kandidatuddannelsen i miljø- og fødevareøkonomi (EFE) er et internationalt orienteret højkvalitetsprogram designet til at give eleverne både en fremragende akademisk baggrund og en praktisk indstilling. Graden garanterer et lovende perspektiv for en fremtidig professionel karriere i dagens udfordrende områder inden for bæredygtighedsøkonomi og forvaltning af fødevaresystemet.

Master i Fashion Collection Management

Accademia del Lusso
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Milan

Master kursus i Fashion Collection Management sigter mod at opbygge en professionel figur, der har de strategiske færdigheder til at trænge ind i produktionssiden af ​​mode og luksus business og arbejde som leder i produktområdet luksusvarer og mode sektorer. Kurset giver eleverne ikke kun en generel viden om de forskellige områder, der er involveret i erhvervslivet, men også med specifikke tekniske færdigheder inden for ...

Master i internationale relationer

University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Oktober 2019 Italien Milan + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Internationale Relationer (REL) giver dig en avanceret og højt kvalificeret uddannelse i politiske, juridiske, økonomiske og historiske discipliner fra et globalt perspektiv.

Post-bacheloruddannelse i design og udvikling af køretøjsdynamik

University of Pavia
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Italien Pavia

Programmet har til formål at træne højt kvalificerede fagfolk med en solid baggrund i design af køretøjsdynamik og i stand til at fungere i alle faser af design og udvikling af køretøjet, fra dynamisk simulering til test af prototypen og præproduktionskøretøjet.

Mester i visuelle design

Scuola Politecnica di Design SPD
på universitet Fuldtid 15 år Kontakt skolen Italien Milan

Den visuelle identitet systemer til redaktionelt design, information design til digital kommunikation: det visuelle designer er en vigtig professionel i tid til at administrere og styre alle grafik og visuelle aspekter af kommunikation, der går fra analysen af ​​de mål, til at styre indhold information. Kandidatuddannelsen analyserer disse begreber, og gør det muligt for studerende at lære i praksis de forskellige områder af grafisk visuel proces.

International Master i Omnichannel Marketing Management (IM4)

MIP Politecnico di Milano School of Management
på universitet Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Italien Milan Frankrig Nantes Reims Det Forenede Kongerige Edinburgh Spanien Madrid Kina Guangzhou Barcelona Belgien Brussels + 12 mere

Den Internationale Master i Omnichannel Marketing og Consumer Analytics (IM4) er et program, der sigter mod at udvikle den viden og færdigheder, som en fremtidig leder, der arbejder inden for marketing, skal have. Dette opnås under master gennem en kombination af aktiviteter, der sigter mod at opbygge en teoretisk baggrund for deltageren, men også give dem mulighed for at anvende denne viden og færdigheder i den virkelige erhvervsliv med særlig fokus på de italienske bedste praksis.

Master i offentlig historie

Fondazione Giangiacomo Feltrinelli
på universitet Fuldtid 8 måneder November 2019 Italien Milan

Det kulturelle arbejdsmarked er i stigende grad kendetegnet ved en forurening mellem discipliner og et krav om faglige personer med tværgående færdigheder. I Master i offentlig historie på jeg-niveau afsløres værktøjerne i historikerens handel, færdigheder tilegnes til at gøre historie i en designdimension og for at forny værktøjerne i historisk fortælling, så fortiden er en kontinuerlig stimulans til at deltage i nutiden og tænke på fremtid.