Filter
Kandidatgrader
Italien Stresa Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Stresa her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Stressa VB er en af ​​det perfekte sted at gå for at studere kunst og kultur. Det har nogle kvalitets uddannelsesinstitutioner såsom Istituto Professionale Statale Alberghiero. Desuden studerer og bor i Stressa VB er også meget rimeligt.

Mastergrad Stresa Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Stresa. Find din kandidatgrad i Stresa her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Italien
Stresa
Studietype
Hastighed
ISTUD Business School

MSc I Marketing Management ISTUD tilbyder dig en ambitiøs og spændende vej til at komme ind i verden af ​​markedsføring, kommunikation og digital. ... [+]

Master i Marketing Management

MSc I Marketing Management ISTUD tilbyder dig en ambitiøs og spændende vej til at komme ind i verden af ​​markedsføring, kommunikation og digital.

Master i Marketing Management er et ASFOR-akkrediteret specialistkursus designet til dem, der kommer fra forskellige fakulteter, ønsker at berige deres viden, udvikle deres operationelle færdigheder ved at eksperimentere med konkrete arbejdssituationer og erhverve værktøjer og teknikker, der forbereder dem til at komme ind i virksomheden og for lægge grundlaget for en strålende karriere og realisere deres professionelle ambitioner.

Antallet af Master i Marketing6 måneders fuldtids træning i klasseværelset og projektarbejde3 til 6 måneders praktikophold i virksomheden40 partnerfirmaer97% af placeringen485 studerende allerede beståetmesteren i 3 trin... [-]
Italien Stresa
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ISTUD Business School

Mesteren er født af behovet for at skabe et grundigt og solidt kendskab til distributionskanaler og deres driftshåndtag relateret til marketing- og salgspolitikker. Målet ... [+]

Master i Retail Marketing

Mesteren er født af behovet for at skabe et grundigt og solidt kendskab til distributionskanaler og deres driftshåndtag relateret til marketing- og salgspolitikker. Målet er at etablere en stærk sammenhæng mellem unge og virksomheder tilhørende forskellige produktsegmenter, fra mode til store detailkæder, til støtte for den stærke ekspansion i Italien og i verden af ​​specialiserede kæder, e-handel og mærker, der skal administrere ny distributionsdynamik.

Mesterens styrke er at tilbyde dig en intens og praktisk træning til straks at komme ind i firmaet, der beskæftiger sig med køb og salg, e-handel, visuel merchandising, eksportstyring, kategoristyring, instore marketing, handel marketing, business analyse.... [-]

Italien Stresa
November 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk