Deltid MBA, Kandidatuddanning i Italien, Trieste

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

For alle dem, der er interesseret i at studere rig italiensk kultur og arv, er Trieste det bedste sted at besøge. Det har markante uddannelsesinstitutioner, der leverer kvalitet uddannelse på en rimelig pris. Università degli Studi di Trieste er kendt for godt uddannelsessystem og støtte til studerende.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Italien, Trieste. Kontakt skolen her!

Læs mere

Executive Master I Forsikring Og Finansiering (på Italiensk)

MIB Trieste School of Management
på universitet Deltid 24 måneder March 2018 Italien Trieste

En specialiseret deltid Master kursus i italiensk sprog med fokus på forsikring, Finans & Risk Management avancerede kompetencer og erfaring. [+]

Denne deltid Master kursus afholdes på italiensk og blev udtænkt i samarbejde med Allianz SpA og Generali Group; har det nu vist åbnet for markedet. Det sigter mod høje potentialer og ledere inden for forsikrings- og finanssektoren og tager 24 måneder.

PROGRAM

Executive Master of Insurance & Finance fra MIB Trieste School of Management fokuserer på de nyeste forsikrings- og finansielle spørgsmål med det formål at tilbyde en integreret vision af organisations- og ledelsesprocesser i et firma.

Samt at studere de tekniske aspekter af de vigtigste forsikringsprodukter, er stor opmærksomhed leveres til områder som organisation, marketing, HR og strategi.

... [-]

Master I Forsikring Og Risk Management

MIB Trieste School of Management
på universitet 12 måneder October 2018 Italien Trieste

Master i Forsikring og Risk Management skaber fagfolk i forsikring, finansiel og risikostyring. Det er en Master bygget med store grupper i sektoren, Allianz, Generali, KPMG til Ernst & Young. [+]

Master i Forsikring og Risk Management

Master i Forsikring og Risk Management skaber fagfolk i forsikring, finansiel og risikostyring.

Det er en Master bygget med store grupper i sektoren, Allianz, Generali, KPMG i EY.

Partnerne kræver specialiseret viden, som er udviklet i klasseværelset og meget efterspurgt på arbejdsmarkedet: ofte spørgsmål om ressourcer, der skal indgå i virksomheden overstiger tilgængelighed profiler! Master i Forsikring og Risk Management er forbindelsen mellem virksomheder og unge talenter.

karriere

Fremragende udsigter for placering i nogle af de mest dynamiske sektorer af markedet! En karriere Development Service understøtter optagelse i virksomheder i lederstillinger, tekniske og organisatoriske.... [-]


Masters in Neuroscience

University of Trieste
på universitet 2 år October 2018 Italien Trieste

[+]

Den

Den

[-]

Master of Advanced Studies in Medical Physics (MMP)

University of Trieste
på universitet 2 år October 2018 Italien Trieste

[+]

Renata Longo, Trieste Universitet, Direktør for Mesteren [-]