MASTERSTUDIES.DK

Master Italien - Master i Italien

Italien er kendt for mange af de mest vidunderlige ting i livet; vin, god mad, mode, arkitektur, kunst, film, litteratur, og selvfølgelig, dejlige det italienske sprog. Hvis du nogensinde har besøgt Italien, så ved du første hånd den charme, at dette Middelhavet europæiske land har at tilbyde. Bortset fra disse egenskaber, har Italien fremragende akademiske institutioner og studerende fra hele verden har valgt en Master i Italien for at fremme deres uddannelse.

Der er mange spændende Master i Italien grader, med flere og flere af dem der undervises på engelsk.Uanset om du ønsker at studere mode, design, ledelse, videnskab, økonomi, psykologi, markedsføring, teknik, eller et andet emne helt, vil du finde noget, der interesserer dig for en Master i Italien program. Studerende at forfølge en Master i Italien fordel for ikke alene fra det fremragende fakultetet og akademiske faciliteter, men også fra de internationale studerende, der bringer mange perspektiver til læringsmiljøet.

Tag et kig gennem søgeresultaterne nedenfor for en Master i Italien program, eller hvis du allerede ved, hvor eller hvad du ønsker at studere, skal du bruge søgefelter ovenfor til at indsnævre din søgning. Begynd nu!

 

resultater fundet Filter

Master i farve design

POLI.design
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Milan

Den specialiserede master i farve design og teknologi, der afholdes i samarbejde med Associazione Italiana Colore, har til formål at give avanceret træning til fagfolk, så de kan forstå og styre de mange teknologiske og designmæssige problemer, ofte på tværs af mange disciplinområder, der er typiske for alle de faglige og forskningssektorer, hvor brug og styring af farve er afgørende.

Master i Fashion Design Evolution

IFDA Italian Fashion & Design Academy
på universitet Fuldtid 10 måneder November 2019 Italien Milan

Designeren er modersystemets hjerte, men det er ikke kun den kreative, der tegner og tegner det. Det rene og simple talent er ikke længere nok i dag, da designeren ikke kun skaber tøj, men også livsstil.

FIFA Master - International Master i Management, Juridik og Humaniora i Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Schweiz Neuchâtel Det Forenede Kongerige Leicester Italien Milan + 4 mere

Organiseret af CIES - International Center for Sportstudier, i samarbejde med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italien) og Universitetet i Neuchâtel (Schweiz), FIFA Master of Management , Law and Humanities of Sport blev oprettet for at fremme lederuddannelse inden for sportsverdenen.

Master i forsikring

MIB Trieste School of Management
på universitet Fuldtid 12 måneder Oktober 2019 Italien Trieste

Kandidatuddannelsen er et stimulerende og komplet masterprogram (fuld tid, 12 måneder), der giver kompetencer til at fremme karrieren inden for forsikring, konsulentbistand

Master International Management

CIS - Scuola per La Gestione D'Impresa
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Italien Reggio Emilia

Master International Management er et kursus i General Management, der giver de teknikker og metoder, der er typiske for økonomien og business management, med særlig fokus på business internationalization.

Master i Entreprenørskab og Innovation

University of Padova
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Padua

Dette kandidatuddannelse træner fremtidige forretningsudviklere med et iværksætterindstilling og en åbenhørt tilgang gennem erhvervelse af viden, kompetencer og rammer, der er nyttige til at understøtte stigningen og væksten af virksomheder, der handler i det nuværende digitale scenario og arbejder i en global situation .

Master i Business innovation (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
på universitet Deltid 9 måneder

Den MBI er en Executive Master, undervist i samarbejde med Cambridge Judge Business School og Orkestra (baskisk institut for konkurrenceevne). Programmet er enestående i sit felt, der integrerer teori og praksis og styrke idéen om innovation gennem handling. Det giver deltagerne mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder, styrke udviklingen og gennemførelsen af ​​strategiske ideer, skabe en kultur, der fremmer innovation, lette integrationen af ​​R + D + I, udvikle et innovationsprojekt for deres virksomhed og konvertere sig til ledere, der kan køre innovation i deres virksomheder. Kurset består af 6 intensive ugelange moduler i forskellige steder.

Master i Luksus Management, Innovation og Branding i Rom, Italien

Swiss School of Management, Rome Italy
på universitet Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Italien Rome

Dette unikke masterprogram er et af sin slags. Det adskiller sig fra andre luksusstyringsprogrammer og har en stærk komponent af praktiske problemer og omfatter ikke kun ledelsessiden, men også den innovative måde at udvikle et nyt koncept med branding og værdiskabelse på. Firmabesøg overvejes også i programmet.

Europæisk Masters Program for Menneskerettigheder og Demokratisering (E.MA)

The European Inter-University Centre for Human Rights and Democratisation (EIUC)
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Venice

E.MA giver dig en unik læring og menneskelig oplevelse gennem dette intensive etårige kandidatuddannelse i to semestre: et første semester i Venedig (Italien) og det andet semester i et af de 41 partneruniversiteter i EU.

Master i mode

LUISS Business School
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Italien Rome

Mesteren sigter mod at give eleverne en 360 ° vision om funktionerne i luksusindustrien og modersystemet.

Akademisk kandidat i modesmykker

Accademia Costume & Moda
på universitet Fuldtid 1 år November 2019 Italien Rome

Modesmykkerdesigner arbejder for luksusindustrien, for gullsmedverdenen og for modesystemet og skaber og designer eksklusive tilbehør. Designer konverterer den kreative idé til produktionsvirkelighed gennem en dyb viden om alle nødvendige procedurer og hjælp af kompetencer, der strækker sig fra tradition til innovation.

Master i Hydrografi og Oceanografi

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Genoa

Dette kursus sigter mod at uddanne eksperter, der ved, hvordan man kombinerer de professionelle og kulturelle aspekter af Hydrografi og Oceanografi med de mest innovative havmiljøundersøgelsesteknikker. Det er det eneste italienske kandidatuddannelse, der forbereder eksperter inden for hydrografi og oceanografi i et internationalt miljø og er i overensstemmelse med de anerkendte standarder fra International Board of Standards of Competence, FIG / IHO / ICA Hydrographic Surveyor Category A Course.

MA i strategisk videnskab og diplomatiske videnskab

Link Campus University
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Italien Rome

Kandidatuddannelsen i strategiske studier og diplomatiske videnskab foreslår to majors: Media

Master i Materialevidenskab

Mamaself+
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Frankrig Rennes Allée des Républicains Espagnols Tyskland Munich Italien Turin Polen 81 + 7 mere

MaMaSELF er et to-årigt internationalt kandidatuddannelse i materialevidenskab, der fuldt ud undervises på engelsk, og leverer flere kandidatuddannelser og anerkendt som europæisk ekspertise inden for dette felt siden 2007. Det fælles program dækker grundlæggende elementer i materialer (struktur og dynamik i kondenseret stof, og kemiske, mekaniske og fysiske egenskaber ved materialer).

International Master I Europæisk Projektplanlægning Og Ledelse

Pixel
på universitet Fuldtid 5 måneder Oktober 2019 Italien Florence

Målet med kandidaten i europæisk projektplanlægning og ledelse er at give deltagerne færdigheder til succesfuldt arbejde inden for internationalt samarbejde ved hjælp af europæiske finansieringsprogrammer.