Søg her for Fjernundervisning Master Grader i Jordan

Top Fjernundervisning Master programmer i Jordan

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Jordan, officielt Hashemitiske Kongerige Jordan, er en arabisk kongedømme i Mellemøsten, på den østlige bred af floden Jordan og strækker sig ind i historiske region Palæstina

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Jordan. Find din Fjernundervisning mester i Jordan her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Jordan Irbid

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]