Filter
Kandidatgrader
Aserbajdsjan Studietype: alle Hastighed: alle

Master Journalistik og massekommunikation i Aserbajdsjan - Master Aserbajdsjan

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Journalistik er en tilfredsstillende karriere, der kombinerer spændingen ved at dække nyhedshistorie med tilfredshed af en livsform offentlig forpligtelse. Uddannelser er sammensat til at give kandidater uddannet til at analysere og finde ud af de komplekse begivenheder i vor tid samt øge journalistiske normer i alle medier.

For et par år Aserbajdsjan har forbedret deres videregående uddannelse ved at forbedre uddannelsesniveauet i flere universiteter til internationale standarder. Der er også forbedret elever forhold, hvor nogle af kurserne udbydes i internationale sprog som engelsk, kinesisk og spansk.

Master grad programmer i Journalistik og massekommunikation i Aserbajdsjan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Aserbajdsjan

Nakhchivan State University

Det er 15-årsdagen for stolen "Journalistik og verdenslitteraturen," ved Nakhchivan State University i 2017. Uddannelsen af ​​journalisten personale begyndte på universit ... [+]

Master i Radio-TV-journalistik

Det er 15-årsdagen for stolen "Journalistik og verdenslitteraturen," ved Nakhchivan State University i 2017. Uddannelsen af ​​journalisten personale begyndte på universitetet fra 2001. I 2002 "Journalistik og verdenslitteraturen" afdeling blev etableret med det formål at organisere værker systematisk og effektivt på dette område. Den første leder af stolen var I.Jafarov, ph.d. om filologi, assistant- professor. I de efterfølgende år, ph.d. om filologi, assistant- professor S.Sura førte til stol fra 2006 til 2013. I øjeblikket er stolen ledes af ph.d. om filologi Shahla Shiraliyeva.

[-]
Aserbajdsjan Nakhchivan
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Nakhchivan State University

Det er 15-årsdagen for stolen "Journalistik og verdenslitteraturen," ved Nakhchivan State University i 2017. Uddannelsen af ​​journalisten personale begyndte på universit ... [+]

Master i Journalistik

Det er 15-årsdagen for stolen "Journalistik og verdenslitteraturen," ved Nakhchivan State University i 2017. Uddannelsen af ​​journalisten personale begyndte på universitetet fra 2001. I 2002 "Journalistik og verdenslitteraturen" afdeling blev etableret med det formål at organisere værker systematicly og effektivt på dette område. Den første leder af stolen var I.Jafarov, ph.d. om filologi, assistant- professor. I de efterfølgende år, ph.d. om filologi, assistant- professor S.Sura førte til stol fra 2006 til 2013. I øjeblikket er stolen ledes af ph.d. om filologi Shahla Shiraliyeva.

De vigtigste retninger af videnskabelige undersøgelser af stolen er arbejdskraft problemer i det moderne Aserbajdsjan journalistik, historie og udvikling af tv og radio i Nakhchivan, i går og i dag af Nakhchivan presse, tv og radio journalistik i det enogtyvende århundrede, e-journalistik , problemerne med Aserbajdsjan journalistik historie og aktuelle problemer i international journalistik.... [-]

Aserbajdsjan Nakhchivan
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk