Filter
Kandidatgrader
Ghana Studietype: alle Hastighed: alle

Master Journalistik og massekommunikation i Ghana - Master Ghana

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En uddannelse i journalistik vil give dig de handler og selvværd til at starte din profession som journalist. En stor journalist ikke alene har specialiserede og faglige færdigheder, men også mental bredde og nysgerrighed om verden.

Ghana, kendt som Republikken Ghana, er en suveræn stat beliggende på Guineabugten og Atlanterhavet i vest Africas

Master grad programmer i Journalistik og massekommunikation i Ghana. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Ghana

Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs
Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Master i International Screenwriting og Produktion er en kandidatuddannelse, der sigter mod at skabe professionelle manuskriptforfattere, historie redaktører og producent ... [+]

Master i International Screenwriting og Produktion er en kandidatuddannelse, der sigter mod at skabe professionelle manuskriptforfattere, historie redaktører og producenter, give dem en grundig forståelse af den audiovisuelle industri og en stærk viden om storytelling teknikker, som er kernen i ethvert projekt af spillefilm og tv-serier.

Den MISP er en fuld tid intensivt kursus, med en maksimal indskrivning af 42 studerende.

Eksamensbeviset, udstedt af Università Cattolica, er anerkendt som et første niveau kandidatuddannelse af den italienske regering.

Læringsmål

Den MISP vil give studerende til at tilegne sig den nødvendige viden til at arbejde i underholdnings-industrien, både som forfattere og / eller fagfolk, der arbejder i produktionen eller distributionsselskaber, tv-net, talent agenturer eller som produktions- assistenter.... [-]

Ghana Accra
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk