Filter
Kandidatgrader
Irland Studietype: alle Hastighed: alle

Master Journalistik og massekommunikation i Irland - Master Irland

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En uddannelse i journalistik vil give dig de handler og selvværd til at starte din profession som journalist. En stor journalist ikke alene har specialiserede og faglige færdigheder, men også mental bredde og nysgerrighed om verden.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Master grad programmer i Journalistik og massekommunikation i Irland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Irland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Denne produktion-centrerede program vil interessere kandidater fra enhver disciplin, der ønsker at erhverve redaktionelle og produktion færdigheder i radio-og tv-sprednin ... [+]

Hvad er Broadcast Produktion til radio og fjernsyn?

Denne produktion-centrerede program vil interessere kandidater fra enhver disciplin, der ønsker at erhverve redaktionelle og produktion færdigheder i radio-og tv-spredning, og dem, der ønsker specialiserede kompetencer på områder som program forskning og produktion midler til udsendelse. Programmet udstyrer de studerende med de væsentlige produktionsmetoder til at forfølge en karriere i radio-og tv-produktion.

Den MA omfatter studio produktionsteknikker; redaktionelle og drejebøger færdigheder; single og multi-kamera operation; mikrofon og lydoptagelse færdigheder; produktion forvaltning; radio-og tv-præsentation, produktion og retning; redigering for radio og tv. ... [-]

Irland Dublin
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk