Filter
Italien Hastighed: alle

Fjernundervisning Master - Journalistik og massekommunikation i Italien

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Journalistik handler om at skrive og kommunikere historier og aktuelle begivenheder og analysere tidligere begivenheder for at hjælpe enkeltpersoner bedre at forstå fortiden, nutiden, og den potentielle fremtidige verden. Journalister arbejde for at samle de faktiske omstændigheder en hændelse og derefter videregive disse oplysninger til deres læsere, seere og abonnenter.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Fjernundervisning Master grad programmer i Journalistik og massekommunikation i Italien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

1 Results in Journalistik og massekommunikation, Italien, Fjernundervisning

Other options within this field of study:
Rome Business School

Deltag i den mest internationale erhvervskole i Europa! Online Master i Marketing ... [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober.

Online Master i Marketing

Kvaliteten af undervisningen , internationale praktikophold i USA, Dubai eller Europa og de tilbudte karrieremuligheder og netværkstjenester bidrager alle til at gøre dette program til den perfekte pasform til dem, der søger at udmærke sig på jobmarkedet og i global forretning.

Mål modtagere

Online Master i Marketing

kandidater med eller uden tidligere erfaring inden for markedsføring og kommunikationmarketing fagfolkkommunikation fagfolkfagfolk, der arbejder i andre miljøer end markedsføring og kommunikation, der ønsker at erhverve en dybere viden eller begynde at arbejde på dette områdeiværksættere, der søger at opbygge fundament i markedsføring af kommunikationskendskab.IndholdIntroduktion til markedsføringVirksomheds- og marketingstrategiForstå markedspladsen og forbrugerneDesign af en kundedrevet Marketing MixKommunikation og promoveringOnline MarketingKonkurrerer på internationalt planStruktur (1 år)Seks måneders forelæsningerSeks måneder dedikeret til internationale praktikophold og projektarbejdeBesøg hos internationale virksomheder og organisationerGaranteret praktik i USA, Dubai eller EuropaIntegrative kulturprogramSeminarer og arrangementerLæringsmuligheder og studieafgifter... [-]
Italien Rome Italy Online
March 2019
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk