Filter
Kandidatgrader
Qatar Studietype: alle Hastighed: alle

Master Journalistik og massekommunikation i Qatar - Master Qatar

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Journalistik handler om at skrive og kommunikere historier og aktuelle begivenheder og analysere tidligere begivenheder for at hjælpe enkeltpersoner bedre at forstå fortiden, nutiden, og den potentielle fremtidige verden. Journalister arbejde for at samle de faktiske omstændigheder en hændelse og derefter videregive disse oplysninger til deres læsere, seere og abonnenter.

Der er mange grunde til, at kunne se du studerer eller besøge dette Vestasien land, Qatar. Fra det varme klima til sportsaktiviteter, kommer folk til at nyde de gode tider i Asien, mens i landet. Videregående uddannelser anses for at være af høj kvalitet. Qatar byder på mange læseplaner til at følge, herunder American, engelsk, fransk og spansk. Indgangen er ved akademisk selektion og er åben for alle nationalitet studerende.

Master grad programmer i Journalistik og massekommunikation i Qatar. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Qatar

Doha Institute for Graduate Studies

Journalistikprogrammet sigter mod at forberede en generation højtuddannede, etisk-baserede arabiske journalister, der begge er opmærksomme på nutidige sociale ændringer o ... [+]

Journalistikprogrammet sigter mod at forberede en generation højtuddannede, etisk-baserede arabiske journalister, der begge er opmærksomme på nutidige sociale ændringer og udstyret med evnen til at fungere succesfuldt i multiplatform nyhedsmiljøer. Programmet fokuserer på tekniske og faglige journalistiske færdigheder og understreger journalistiske principper om neutralitet, uafhængighed, nøjagtighed og retfærdighed. Program kandidater vil også erhverve forskningsværktøjer og færdigheder og bred forståelse af spørgsmål i medievidenskab, samfundsvidenskab og humaniora. Coursework lægger vægt på nyhedsskrivning og rapportering til trykt journalistik, skrivning til nye medier, multimedie storytelling, data journalistik og video produktion, blandt andre områder.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk