Master Journalistik og massekommunikation i Sverige - Master Sverige

Master Journalistik og massekommunikation i Sverige - Master Sverige

Journalistik og massekommunikation

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Journalistik handler om at skrive og kommunikere historier og aktuelle begivenheder og analysere tidligere begivenheder for at hjælpe enkeltpersoner bedre at forstå fortiden, nutiden, og den potentielle fremtidige verden. Journalister arbejde for at samle de faktiske omstændigheder en hændelse og derefter videregive disse oplysninger til deres læsere, seere og abonnenter.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Master grad programmer i Journalistik og massekommunikation i Sverige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mester i digitale medier teknologi (DMT)

EIT Digital Master School
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Stockholm

Programmet i Digital Media Technology fokuserer på teknologier, der muliggør digitale medier, herunder teknologier til analyse af medier, genererer interaktive medier, forarbejdning og kodning, optimering kablede og trådløse overførsel og distribution af digitale 3D indhold. [+]

Programmet i Digital Media Technology fokuserer på teknologier, der muliggør digitale medier, herunder teknologier til analyse af medier, genererer interaktive medier, forarbejdning og kodning, optimering kablede og trådløse overførsel og distribution af digitale 3D indhold.

Kandidater af DMT-programmet vil være både specialister og innovatører, der er i stand til at forme fremtidens digitale medieteknologi. Det første år vil være de samme på begge DMT modtageradresse universiteter KTH og TU Delft med fire grundlæggende kurser om signalbehandling, computergrafik, web services, og kommunikationsnet. Det andet år vil rumme den tekniske specialisering.

Programmet vil tilbyde seks specialiseringer: (1) Hypermedia, (2) Medier og kommunikation, (3) medicinsk billedbehandling, (4) Media Communications Services, (5) virtuelle miljøer, (6) Semantisk Media.... [-]


Kandidatuddannelse - miljø- kommunikation og ledelse

Swedish University of Agricultural Sciences
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Sverige Alsike Alnarp Umeå + 2 mere

I kandidatuddannelsen - Environmental Kommunikation og Ledelse vi lærer at forstå kommunikationsprocesser, at skabe kommunikative strategier for miljøforandringer, organisere kollektiv handling og mægle i miljømæssige konflikter på en konstruktiv måde. [+]

Kandidatuddannelsen - Environmental Kommunikation og Ledelse

Praktisk arbejde inden for naturressourceforvaltning og bæredygtig udvikling indebærer også kommunikation. Hvordan kan vi håndtere modstridende interesser mellem mennesker og orginisations?

Kommunikation spiller en vigtig rolle i at lette en bæredygtig forvaltning af naturressourcer og miljøspørgsmål. I ECM-programmet vi lærer at forstå kommunikationsprocesser, at skabe kommunikative strategier for miljøforandringer, organisere kollektiv handling og mægle i miljømæssige konflikter på en konstruktiv måde.

For at arbejde i praksis med miljøforandringer og bæredygtig udvikling betyder at arbejde med mennesker og kommunikation. Kommunikation er involveret i alle miljøspørgsmål: industriers tilpasning af miljøteknologi, statslige beskyttelse af dyrelivet, internationale statslige aftaler mv Virksomheder, statslige organer og miljøorganisationer er krævende folk med faglige kompetencer i miljøkommunikation. For at fremme en bæredygtig udvikling, samfundet har brug for at vide om fx planter, jord og vand. Men det er ikke nok. Vi har også brug for at vide om, hvordan til at koordinere de forskellige ressource-brugere, hvordan man kan motivere forbrugerne til at tilpasse miljøteknologi, og hvordan de skal håndtere miljømæssige konflikter.... [-]


Master in ICT Innovation

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Sverige Stockholm

[+]

Programmet har et stærkt fokus på integration af uddannelses-, forsknings- og forretningsmoduler i sin læseplan og med aktiv erhvervsvirksomhed.

IKT Innovation på KTH [-]

Mester i mediehåndtering

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Sverige Stockholm

[+]

Projektet kan stamme fra et industrielt problem eller blive foreslået af en af ​​de forskergrupper på de relevante afdelinger.

Karriere [-]

Mester i kommunikationssystemer

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Sverige Stockholm

[+]

Den første studieperiode består af obligatoriske centrale kurser, som giver et indgående kendskab i de områder af kommunikationssystemer og netværk.

Emnerne Karriere

Kommercialisering af disse nye ideer vil skabe værdi for brugere, leverandører, operatører og samfundet generelt.

[-]

Master i strategisk kommunikation

Örebro University
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Sverige Örebro

Programmet er designet til at tilvejebringe færdigheder, der kræves af tilpasningsberettigede, kritisk opmærksomme kommunikationsarbejdere i det spændende moderne kommunikationsmiljø, hvilket kræver flydende brug af strategisk historiefortælling, indholdsproduktion og visuelt design. [+]

Programmet er designet til at levere færdigheder, der kræves af tilpasningsberettigede, kritisk opmærksomme, kommunikationsarbejdere i det spændende moderne kommunikationsmiljø, hvilket kræver flydende brug af strategisk historiefortælling, indholdsproduktion og visuelt design.

Et etårig kandidatuddannelse på 60 studiepoeng, Strategisk Kommunikation er et program designet til studerende med forskellig fagbakgrund inden for det brede felt. Ved at samle forskellige færdigheder udvikler eleverne en kritisk forståelse af og kompetence til at gennemføre strategisk kommunikation. Med strategisk kommunikation menes faglig kommunikation, der tager sigte på at opfylde langsigtede organisatoriske og samfundsmæssige mål.... [-]


Master in Media and Communication Studies: Culture, Collaborative Media, and Creative Industries (Two Years)

Malmö University
Online på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Sverige Malmö + 1 mere

[+]

Programmet, som er webbaseret og fuldtidsuddannet, gør uddannelsen tilgængelig for studerende globalt og tilbyder en unik blanding af afstands- og campusbaseret læring.

Kurser [-]

Master in Media Technology: Strategic Media Development

Malmö University
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Sverige Malmö

Programmet giver dig mulighed for at få indgående kendskab til de teoretiske og praktiske forudsætninger, som nye medieteknologier udvikler sig til, og som anvendes til ledelse og beslutningstagning i erhvervskontekster. [+]

[-]

Master in Media and Communication Studies: Culture, Collaborative Media, and Creative Industries

Malmö University
Online på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Sverige Malmö + 1 mere

[+]

Medie- og kommunikationsstudier: Nøgletemaer i Medie- og Kommunikationsstudier, 15 point (KK640B) obligatorisk

[-]

Master i kommunikation til udvikling

Malmö University
Online Deltid 2 år August 2019 Sverige Malmö

[+]

[-]

Master i samfundsvidenskab i bæredygtig kommunikation

Jönköping University
på universitet Fuldtid 1 - 2 år August 2019 Sverige Jönköping

Bæredygtig kommunikation (SusCom) er et medie- og kommunikationsuddannelsesprogram designet til studerende, der ønsker at uddybe deres forståelse af mediernes og kommunikations vigtige rolle for global bæredygtighed. [+]

Bæredygtig kommunikation (SusCom) er et medie- og kommunikationsuddannelsesprogram designet til studerende, der ønsker at uddybe deres forståelse af mediernes og kommunikations vigtige rolle for global bæredygtighed.

I en tid, hvor menneskeskabte klimaændringer truer de livsbetingelser, som vi alle er afhængige af, og hvor uligheder, krige og væbnede konflikter forbliver globale problemer, bliver behovet for global bæredygtighed presserende.

SusCom er et kandidatuddannelse, hvor du vil studere forholdet mellem medier og kommunikation og miljømæssige, sociale og økonomiske dimensioner af bæredygtighed. Programmet tilbydes i tæt samarbejde med forskningsmiljøet Bæredygtig kommunikation ved Jönköping University , som har udgivet omfattende inden for miljøkommunikation, global journalistik, transmedia storytelling og kommunikation til udvikling.... [-]