Filter
Kandidatgrader
Kina Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Top Fjernundervisning Master programmer i Kina

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Kina. Find din Fjernundervisning mester i Kina her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Kandidat, Kina, Fjernundervisning

Shandong University

Programmet giver lyden matematisk uddannelse nødvendig for finansielle matematik, sammen med en dybtgående viden om økonomi og andre relaterede områder. ... [+]

Master of Financial Matematik Hvad er programmet om? Programmet giver lyden matematiske uddannelse er nødvendig for finansielle matematik, sammen med en dyb viden om økonomi og andre relaterede områder. Studerende vil tage en række kurser, der dækker matematisk uddannelse, elementær finanser, empiriske, teoretiske og beregningsmæssige værktøjer kvantitative analyseteknikker i dataanalyse, signalbehandling og statistiske afgørelser osv. Hvordan til at opgradere? Credit Krav De samlede bevillinger til programmet, er ikke mindre end 30, hvor ikke mindre end 18 point er obligatoriske (kerne) kurser. Kandidatspeciale I det andet år, skal de studerende afslutter deres speciale, og forsvare det i fjerde semester (i midten af maj). De skal arbejde tæt sammen med deres rådgiver for at definere en fokuseret emne og udføre sin forskning. Eleverne skal også være modig og aktivt engageret i forskningsaktiviteter, og stræber efter at offentliggøre papirer i akademiske tidsskrifter.... [-]

Kina Jinan China Online
September 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Webster Leiden Campus- Webster University USA

MA i ledelse og lederskab læseplan udsætter eleverne for værktøjerne i ledelse og ledelse og giver erfaring i beslutningsprocessen situationer. ... [+]

MA i ledelse og lederskab læseplan udsætter eleverne for værktøjerne i ledelse og ledelse og giver erfaring i beslutningsprocessen situationer. Studerende får kendskab til de analytiske teknikker i ledelsen og udvikler evnen til at anvende disse teknikker i egentlig problemløsning i et firma, regering eller non-profit miljø.

Omfattende brug er foretaget af case analyse og praktiske anvendelser. Samarbejde er en væsentlig del af hvert kursus, og eleverne lærer at polere de præsentations- og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at lykkes i erhvervslivet i dag.

MA i ledelse og lederskab er en fremragende undersøgelse for at forbedre din følelsesmæssige intelligens, kommunikationsevner, budgettering know-how og lederskab evner.... [-]

Kina Shanghai Beijing
September 2019
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk