Filter
Kandidatgrader
Kina Kunshan Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Kunshan her!

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Mastergrad Kunshan Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Kunshan. Find din kandidatgrad i Kunshan her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Kina
Kunshan
Studietype
Hastighed
Duke Kunshan University

Duke Kunshan Universitets internationale Master of Environmental Policy (IMEP) program kombinerer en verdensklasse fakultet, banebrydende forskning center, innovative læs ... [+]

Duke Kunshan Universitets internationale Master of Environmental Policy (IMEP) program kombinerer en verdensklasse fakultet, banebrydende forskning center, innovative læseplaner og enestående karrieremuligheder. Du vil forlade programmet med en avanceret grad fra verdenskendte Duke University, og den viden og erfaring, du har brug for at udtænke evidensbaserede politiske løsninger på de mest presserende miljøproblemer i vor tid.

Kursus Struktur

De fire-semester, 16-retters IMEP program er designet til at fange de nødvendige betingelser for en ny generation af miljømæssige ledere færdigheder. Det er den første i verden til at samle de vigtige centrale krav i miljøledelse og den offentlige orden. Disse omfatter økonomi, statskundskab, sociologi, historie, jura, statistik og miljøvidenskab.... [-]

Kina Kunshan
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Duke Kunshan University

Master of Management Studies: Duke Kunshan University programmet tilbyder de studerende de bedste af to verdener. Kernen pensum er leveret på engelsk af The Fuqua School ... [+]

Master of Management Studies: Duke Kunshan University programmet tilbyder de studerende de bedste af to verdener. Kernen pensum er leveret på engelsk af The Fuqua School of Business top-rangerede fakultet på både Duke University i Durham, NC, og ved Duke Kunshan University i Kunshan, Kina. I begge steder, vil du nyde verdensklasse uddannelsesmæssige faciliteter og stringent, engagerende erhvervsuddannelser.

Forfølge en Hands-On Business Education med MMS: Duke Kunshan Program

Duke Kunshan University er banebrydende en ny model for uddannelse, uddannelse studerende til at genoverveje grænserne for global virksomhed gennem aktiv erfaringsbaseret læring for en virksomhed uddannelse som ingen anden. Fra vores teambaseret struktur, som efterligner et samarbejde virksomhedsmiljø, til vores instruktions design og avancerede pensum, vi lære dig at ikke kun trives i, men også hjælpe genopfinde, erhvervslivet.... [-]

Kina Kunshan
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk