Søg efter Masters i Kosmetologi

Find mastergrad i Kosmetologi her!

Kosmetologi

En kandidatgrad er en ph.d.-grad i et specifikt område i praksis, der resulterer i en høj grad af færdighed eller viden. At have en kandidatgrad giver dig en professionel kant, hvilket giver dig en eftertragtet ekspertise inden for dit område, herunder ledelse og forskning færdigheder, der normalt ledsager dette niveau af uddannelse.

Hvad er en Master i Kosmetologi? Kosmetologi er et område, der hjælper folk med at forbedre deres udseende; dette kan opnås ved teknikker, der anvendes på kroppen eller huden. Kosmetologer lærer om skønhedsbehandlinger, kosmetik og hår og neglepleje. Master kosmetologer har yderligere uddannelse og erfaring end almindelige kosmetologer, herunder viden og erfaringer fra kurser i anatomi, fysiologi og virksomhedsledelse. Føreren kosmetolog uddannelsen forbereder normalt studerende til at tage en tilstand licens eksamen.På master niveau, vil de studerende har typisk noget arbejde erfaring på området og skal fortsætte uddannelse at lære om nye produkter og teknikker inden for kosmetologi.

Job vækst for kosmetologer forventes at stige, og efter at have avancerede uddannelse på dette område kan sætte dig øverst på listen for de bedste positioner i hoteller og kurbade. Muligheder vil være bredere for dem, der har den ekstra færdighed i bakteriologi og erhvervslivet, og der kan tilbyde en bred vifte af tjenester.

Den ekstra kurser og licens til en master niveau uddannelse kræver normalt fem semestre af klasser og et års erhvervserfaring. Skolerne har forskellige priser og gebyrer, så sørg for at gøre nogle forskning, før du sender ud applikationer til institutionerne, du kan lide bedst.

Kandidater bliver dygtige i kemisk vinke, glatning, haircutting, hår farve, hår behandlinger, voksbehandling, makeup, ansigtsbehandlinger og manicure.Barberer og kosmetologer kan være selvstændige, leje plads på en salon, eller arbejde i udseende-bevidste industrier som modellering og handler. Theatrical makeup artister og estheticians er også ledige stillinger til grad-indehavere.

Hvis kosmetologi lyder som en spændende karriere til dig, overveje, hvilke områder af praksis, du er mest interesseret i. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Mester I Skønhed Industrien Management (Milano) - Italiensk Sti

Il Sole 24 ORE Business School
på universitet Fuldtid 11 måneder October 2017 Italien Milan

En master er kendetegnet ved sin praktiske og operative tilgang af undervisningen og ved tilstedeværelsen af ​​prestigefyldte udsagn fra ledere og succesfulde iværksættere samt ture og udendørs sessioner på større industri mærker. Blandt de emner diskuteres, vil et særligt fokus være dedikeret til nye detail-kanaler, e-handel, til digitale og nye værktøjer for social media marketing. [+]

Master Kosmetologi - Master uddannelse Kosmetologi . En innovativ program til formål at erhverve tekniske og ledelsesmæssige færdigheder til at passe i en sektor, der af skønhed og velvære, voksende og voksende behov for særlige kompetencer. Læren af ​​Master, helt i italiensk sprog, Udmærker sig ved praktiske og operationelle cut foredrag og tilstedeværelsen af ​​prestigefyldte vidnesbyrd om ledere og succesfulde iværksættere samt ture og udendørs sessioner på større industri mærker. Blandt de emner diskuteres, vil et særligt fokus være dedikeret til nye detail-kanaler, e-handel, til digitale og nye værktøjer for social media marketing. Rigelig plads vil også være dedikeret til kunden erfaringer og nye forbruger køber processer 3,0, og for internationalisering af de strategier industri. STRUKTUR 1. Master i Beauty Industry Management, fuld tid, nummer lukket og mødepligt, en samlet varighed på 11 måneder af uddannelsen: - 5 måneders træning klasseværelset - 6 måneder praktik til støtte for undervisningen, den fjernundervisning sessioner er planlagt med brug af e-learning platform af Business School i Sole 24 Ore, en dedikeret web miljø, hvorigennem, i fjerntliggende tilstand, kan du få vist dokumenter, handouts, multimedie kurser og interagere med kolleger og også lærere i kollaborativ læring. PROGRAM Modul 1 - Fundamentals of management: elementer af økonomi og virksomhedsledelse 2. Modul - Feltet af skønhed, velvære og livsstil. økonomisk størrelse og markedsstruktur 3. modul - Customer erfaring og nye forbruger indkøbsprocesser 4. Modul - Markedsføring, prissætning og brand management 5. Modul - Kommercielle politikker, detailstyring og e-handel 6. Modul - Kommunikation og fremme af produktet... [-]