Filter
Kandidatgrader
Italien Milan Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunstfagene i Milan - Master Kunstfagene

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En skønne kunster program giver de studerende mulighed for at studere en bred vifte af forskellige kunst medier. Eksempler på klasser er farveteori, 2-D design, animation, 3-D design, grafik, musikteori, edb-applikationer og web-design.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

For alle dem, der er interesseret i at studere mode og de nyeste trends Milan er det bedste sted at gå. Det har alle de gode uddannelsesinstitutioner, der giver god kvalitet uddannelse til en rimelig pris. Universitetet i Milano og Polytechnic University i Milano er nogle af de kendte universiteter.

Master grad programmer i Kunstfagene i Italien, Milan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs

2 Resultater i Kunstfagene, Milan

Grader
Sted
Italien
Milan
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs
IED – Istituto Europeo di Design Milan

udgave - Studerende Animation Design på IED betyder at lære kunsten at fortælle historier gennem animation, forestille, skabe og opbygge tegn og miljøer for at få dem ti ... [+]

KURSEN HOLDER I ITALISK SPRÅK Studerende Animation Design ved IED betyder at lære kunsten at fortælle historier gennem animation, forestille, skabe og opbygge tegn og miljøer for at få dem til at leve i nye scenarier.

Efterspørgslen efter animationsdesignere vokser i stigende grad: fra reklame til tv-serier, fra feature til korte film, fra dokumentation til spil, cross og transmedia-produktioner og specielle effekter til film og tv-produktioner. Kandidatuddannelsen i animationsdesign træner animationsfolk, der er klar til at arbejde i nye scenarier, og leverer tekniske færdigheder og konkurrencedygtige professionelle værktøjer til at foreslå, skrive og realisere banebrydende projekter: kortfilm, serier, tværmedieprojekter.... [-]

Italien Milan
November 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IUAD Accademia della Moda

Gennem denne tekniske tegning til mode master kursus, vil du erhverve begge kompetencer gennem omfattende uddannelse, der omfatter planlægnings-ekspressive og tekniske dr ... [+]

Oversigt

At skabe en klar teknisk tegning kan strømline og forbedre mønsterudviklingsprocessen.

Gennem denne tekniske tegning til mode master kursus, vil du erhverve begge kompetencer gennem omfattende uddannelse, der omfatter planlægnings-ekspressive og tekniske driftsmetoder, til herretøj, dametøj og børnetøj.

For at tilmelde dig skal du have en bachelorgrad eller andre kvalifikationer inden for mode, design, liberal arts eller tilsvarende titler.

Din faglige rejse

Ting du vil lære

I løbet af dette etårige kursus vil du studere historie og teknikker til teknisk tegning, erhverve praktiske og historiske forestillinger for at opbygge et grundigt sæt færdigheder.... [-]

Italien Naples Milan
Oktober 2019
Italiensk
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk