Filter
Kandidatgrader
Sydafrika Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunstfagene i Sydafrika - Master Sydafrika

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Studerende interesseret i udøvende eller visuel kunst kan vælge at indgå en fin kunst program. De programmer, der tilbydes, kan variere ganske lidt, og de forskellige koncentrationer omfatter fotografi, maleri, skulptur, teater, stemme og dans.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Master grad programmer i Kunstfagene i Sydafrika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Kunstfagene, Sydafrika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Johannesburg

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et bestemt område af billedkunst, demonstrer ... [+]

Efter at have opnået denne kvalifikation vil de studerende være i stand til at udføre avanceret uafhængig forskning inden for et bestemt område af billedkunst, demonstrere komplekse analytiske og praktiske færdigheder og viden til at skrive en afhandling og, hvor det er relevant, en udstilling af originalt arbejde eller artefakter, der er passende til forskningen mode.

Adgangskrav

A Baccalaureus Technologiae: Fine Art, med et gennemsnit af mindst 65% eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard, som anbefalet af et statusudvalg og godkendt af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på akademisk fortjeneste og et foreløbigt forskningsforslag, som er godkendt af institutudvalget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk