Filter
Kandidatgrader
USA Georgia Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunstfagene i Georgia - Master Kunstfagene

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En fine kunst uddannelse vil variere afhængigt af interesser og færdigheder af de studerende. Nogle programmer specialiseringer inkluderer fotografering, dans, teater, keramik, musik, grafisk design, illustration, digitale medier og skulptur. Instruktion omfatter ofte både klasseværelset foredrag og studie praksis.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Kunstfagene i USA, Georgia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunstfagene, Georgia

Georgia Southern University

Master of Fine Arts grad er den terminale kandidatgrad i studiekunst, der tilbydes på vores Statesboro campus. Graduate studerende i MFA programmet er forpligtet til at o ... [+]

Programoversigt

Master of Fine Arts grad er den terminale kandidatgrad i studiekunst, der tilbydes på vores Statesboro campus. Graduate studerende i MFA programmet er forpligtet til at overgå deres tidligere kunstresultater ved at udvikle en frisk konceptuel forudsætning i en kunstværk relevant for nutidens samtidskunst verden. MFA kandidater opnår nye højder som en studio kunstner gennem kurser, der udfordrer dem til at fremme deres konceptuelle, historiske, teoretiske og praktiske viden.

Koncentration i grafisk design - Kun Statesboro campusKoncentration i Studio Art - Statesboro campus kunRegelmæssige adgangskravFærdige krav til bacheloruddannelsen i et college akkrediteret af den relevante akkrediteringsforening.Tilfredsstillende Gennemførelse af minimum 18 semester timer af undergraduate studiekunst kurser og et yderligere minimum af 9 semester timer af kunsthistorie.En 3,0 (4,0 skala) kumulativ karakterpoint gennemsnit eller højere på alle bachelorarbejde.Ud over ansøgningsmaterialer, der kræves af College of Graduate Studies, skal potentielle studerende indsende en kreativ portefølje til behandling af admissionsudvalget i Department of ArtPortefølje - indsendt til programdirektøren:... [-]
USA Statesboro
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk