Filter
Kandidatgrader
USA Georgia Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kunstfagene i Georgia - Master Kunstfagene

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En fine kunst uddannelse vil variere afhængigt af interesser og færdigheder af de studerende. Nogle programmer specialiseringer inkluderer fotografering, dans, teater, keramik, musik, grafisk design, illustration, digitale medier og skulptur. Instruktion omfatter ofte både klasseværelset foredrag og studie praksis.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Kunstfagene i USA, Georgia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunstfagene, Georgia

Georgia Southern University

Master of Fine Arts grad er den terminale kandidatgrad i studiekunst, der tilbydes på vores Statesboro campus. Graduate studerende i MFA programmet er forpligtet til at o ... [+]

Master of Fine Arts - Statesboro

Gradskrav: 60 kredittimer

Vores fuldtids, tre-årige boligprogram giver studerende mulighed for at fordybe sig i et samfund med avancerede faciliteter, en undervisningsfritagelse, kandidatassistenter og personlige studiepladser.

Læreplanen for Master of Fine Arts inkluderer studiepraksis på kandidatniveau, kunsthistorie, teori og faglig praksis. Studerende udvider deres studiepraksis og bryder traditionelle grænser for at opfylde deres kunstneriske mål.

Anerkender det tætte videnskabelige og funktionelle forhold mellem kunst og design , MFA er tværfagligt og kombinerer tekniske færdigheder, undersøgelse og undersøgelse. Udenrigsministeriet giver gradsholdere mulighed for at blive professionelle praktikere inden for kunst og design, undervisere, ledere inden for kritisk tænkning og betydningsfulde bidragydere i den moderne dialog i deres disciplin.... [-]

USA Statesboro
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk