Filter
Kandidatgrader
Forenede Arabiske Emirater Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Kunsthistorie i Forenede Arabiske Emirater her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Du vil blive forsynet med en omfattende viden om kunstnere og kunst relateret arbejde i alle de skønne kunster tværs historie og sociale kontekst på det tidspunkt.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Kunsthistorie i Forenede Arabiske Emirater. Få alt information om Kunsthistorie og kontakte skolen direkte her.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunsthistorie, Forenede Arabiske Emirater

Grader
Sted
Forenede Arabiske Emirater
Studietype
Hastighed
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

Paris-Sorbonne Universitet (Paris IV) og Ecole du Louvre tilbyder en professionel kandidatuddannelse i «Historie for kunst og museetuddannelser» på den nye Paris Sorbonne ... [+]

Paris-Sorbonne Universitet (Paris IV) og Ecole du Louvre tilbyder en professionel kandidatuddannelse i «Historie for kunst og museetuddannelser» på den nye Paris Sorbonne Universitet Abu Dhabi campus på Al Reem Island. Samarbejdet mellem disse to prestigefyldte franske institutioner er uden fortilfælde.

Byen Abu Dhabi alene forbereder sig på at åbne ikke mindre end syv nye museer, herunder Louvre. I de kommende år, kvalificeret personale, der er uddannet inden for områderne historie kunst og i de forskellige erhverv i tilknytning til museets ledelse, vil det være nødvendigt at opretholde den videnskabelige og intellektuelle kvaliteten af ​​disse institutioner. Det er i denne specifikke sammenhæng og med henblik på at imødekomme disse krav, at denne professionelle kandidatuddannelse blev udformet.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk