MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Kunsthistorie i Amsterdam her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Føreren i Kunsthistorie opfordrer eleverne og udvikler færdigheder til at forstå den historiske kontekst af kunstværker, for at have en kritisk analyse, og være i stand til at gøre fortolkende læsning af begge kunstværker og akademiske tekster.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Hovedstaden i Holland, har Amsterdam kendte universiteter som universitetet i Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse uddannelsesinstitutioner har en tendens til at give diversificeret graduate og postgraduate uddannelser, og de har top notch forsknings-og udviklingsfaciliteter.

Kunsthistorie Amsterdam. Få alt information om Kunsthistorie og kontakte skolen for Amsterdam Kunsthistorie direkte her!

1 Resultater i Kunsthistorie, Amsterdam Filter

Master i humaniora: kritiske studier i kunst

Vrije Universiteit Amsterdam
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Holland Amsterdam

Forskningsuddannelsesprogrammet Kritiske studier i kunst og kultur (tidligere kendt som VAMA), specialisering af humaniora, kandidatstudier, fokuserer på studiet af den aktuelle udvikling inden for visuel kunst, arkitektur, design og medier fra et teoretisk og historisk perspektiv. I en globaliserende kulturel verden, hvor kunst, arkitektur, design og medier stadig integreres og pakkes som ”kreative industrier”, kræver disciplinære grænser spørgsmål og udfordring, men alligevel en grundig forankring i ældre og nyere discipliner som kunsthistorie, arkitekturhistorie , designkultur og mediestudier er en forudsætning for at gøre det. I dine undersøgelser vil du fokusere på analysen af "visuelle objekter": af artefakter i forskellige medier, der fungerer (primært eller delvist) som billeder. Dette spænder fra landskaber, byer og bygninger til kunstværker i forskellige medier såvel som film, tv, design og spil. Begreber som inter-, kryds- og transmedialitet spiller en vigtig rolle i programmet. Da artefakter, medier og former for intermedialitet kun kan eksistere i specifikke sociale, institutionelle, økonomiske og ideologiske rammer og netværk, vil kritiske studier i kunst og kultur udstyre dig med de analytiske og kritiske værktøjer, der er nødvendige for at analysere disse. Hver af de fire hoveddiscipliner, der informerer specialiseringen, bringer specifikke teorier og metoder til bordet, og programmet søger at fremhæve deres indbyrdes forbindelse, med henvisning til deres specifikke potentiale såvel som mulige begrænsninger. Hvis du er interesseret i at forfølge en ph.d. efter din kandidatuddannelse, men også hvis du generelt værdsætter kritisk holdning og originale spørgsmålstegn baseret på et dybtgående kendskab til dit forskningsemne og ønsker at udvikle dine forskningsevner, vil dette program være et perfekt valg .