MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Kunsthistorie i Cagliari her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Du vil blive forsynet med en omfattende viden om kunstnere og kunst relateret arbejde i alle de skønne kunster tværs historie og sociale kontekst på det tidspunkt.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Cagliari er en italiensk by med et stort antal af de sproglige undervisningsinstitutionerne. I Cagliari kan man lære alle sprog, der tales i hele Europa. Hvis du ønsker at erhverve flere sprog, er dette det rette sted for dig.

Kunsthistorie Cagliari. Få alt information om Kunsthistorie og kontakte skolen for Cagliari Kunsthistorie direkte her!

1 Resultater i Kunsthistorie, Cagliari Filter

Kandidatuddannelsen i arkæologi og kunsthistorie

University of Cagliari
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Cagliari

Kandidater i interklassegradsforløbet i arkæologi eller kunsthistorie erhverver specialkundskaber, der falder inden for fællesområder eller specifikke for de to kandidatgrader. I særdeleshed erhverver de færdigheder i restaurering af kulturarven og forbedrer den viden, der tidligere er erhvervet inden for arkæologi og historie af græsk og romersk kunst og af kristen og middelalderlig arkæologi.