MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Kunsthistorie i Castellón de la Plana her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Du vil blive forsynet med en omfattende viden om kunstnere og kunst relateret arbejde i alle de skønne kunster tværs historie og sociale kontekst på det tidspunkt.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Castellón er hovedstaden i Provinc Castello, Spanien. Byen ligger i nærheden til Middelhavet og har Desert de les Palmes bjergkæden på sin nord. Det er hjemsted for University Jaime I af Castelló de la Plana.

Kunsthistorie Castellón de la Plana. Få alt information om Kunsthistorie og kontakte skolen for Castellón de la Plana Kunsthistorie direkte her!

1 Resultater i Kunsthistorie, Castellón de la Plana Filter

Kandidatgrad i kunsthistorie og visuel kultur

Jaume I University (Universitat Jaume I)
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Undersøgelser har ambition om at overføre til de kandidater i kunsthistorie og relaterede discipliner arv af viden og færdigheder udviklet af disciplin i hans århundredes akademiske institutionalisering, hvis erhvervelse er afgørende for at forstå og kritisk vurdere både kunstnerisk objekt som sin skabelsesprocessen.