Filter
Kandidatgrader
Spanien Santa Cruz de Tenerife Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Kunsthistorie i Santa Cruz de Tenerife her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Du vil blive forsynet med en omfattende viden om kunstnere og kunst relateret arbejde i alle de skønne kunster tværs historie og sociale kontekst på det tidspunkt.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Kunsthistorie Santa Cruz de Tenerife. Få alt information om Kunsthistorie og kontakte skolen for Santa Cruz de Tenerife Kunsthistorie direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunsthistorie, Santa Cruz de Tenerife

Universidad de La Laguna

Master i teori og kunsthistorie og Cultural Management foreslås for at give uddannelse til professionalisering karakter og forskning i teori og kunsthistorie og kulturell ... [+]

Master i teori og kunsthistorie og Cultural Management foreslås for at give uddannelse til professionalisering karakter og forskning i teori og kunsthistorie og kulturelle Management kandidater og kandidater i kunst og humaniora-orienterede kulturel ledelse.

Begrundelse titel

The Master 's Degree foreslås med henblik på at tilbyde uddannelse og forskning professionalisering karakter i teori og kunsthistorie og kulturelle Management kandidater og kandidater i kunst og humaniora-orienteret kulturel ledelse.

Denne masteruddannelse er en tilpasning af studierne i ph.d.-programmet åbne etaper: multikulturel i kunst og musik, hvis sidste udgave fandt sted i det akademiske år 2008-2009, og blev tilbudt som en grad under navnet Master of Advanced Studies af teori og historie af kunst og musik og Cultural Management 2009-2010 akademiske år.... [-]

Spanien Santa Cruz de Tenerife
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk