Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Kunsthistorie i Det Forenede Kongerige her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Føreren i Kunsthistorie opfordrer eleverne og udvikler færdigheder til at forstå den historiske kontekst af kunstværker, for at have en kritisk analyse, og være i stand til at gøre fortolkende læsning af begge kunstværker og akademiske tekster.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Kunsthistorie i Det Forenede Kongerige. Få alt information om Kunsthistorie og kontakte skolen direkte her.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs | Kursus | PhD

2 Resultater i Kunsthistorie, Det Forenede Kongerige

Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs | Kursus | PhD
University of St Andrews

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk k ... [+]

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk kunstfotografi, dokumentariske tilgange, fotografiske samlinger og teknologiske fremskridt op til den digitale tidsalder.

MLitt i Fotografihistorie giver en unik mulighed for at studere fotograferingens historie som et specialiseret forskningsområde.

HøjdepunkterDenne innovative grad er inspireret af den vigtige rolle, som St Andrews spiller i den tidlige historie af det mest indflydelsesrige visuelle medium i den moderne æra.Studerende introduceres til de teoretiske og metodologiske udfordringer og debatter, som fotografiens flere funktioner og sammenhænge har fremkaldt siden sin opfindelse.Klasser gør fuld brug af de fremragende fotografiske samlinger på Universitetsbiblioteket og tilhørende arkiver, såsom det, der afholdes af National Gallery of Scotland i Edinburgh.Små klassestørrelser prioriterer diskussion med jævnaldrende og interaktion med vejleder.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer o ... [+]

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer og koncepter, der forbinder forskellige perioder med kunsthistorie.

MLitt i kunsthistorie er designet til at udvikle og forbedre kerneforsknings- og skrivefærdigheder, at introducere og uddybe kendskab til de teoretiske og metodologiske grundlag for kunsthistorie og at sætte de studerende i stand til at udforske aktuelle kritiske debatter, kunstmedier og kontekstuelle spørgsmål.

HøjdepunkterValget af moduler giver mulighed for en omfattende undersøgelse af tematiske eller metodiske problemstillinger, samt fokuseret forskning Pathways .Små klassestørrelser prioriterer diskussion med jævnaldrende og interaktion med vejleder.Studerende har mulighed for at deltage i klasseture, og der er et forskningsseminar med gæsteforelæsere for alle medarbejdere og studerende hver anden uge. Studerende kan også anmode om at deltage i et sommerudvekslingsprogram med École du Louvre i Paris.Studerende har adgang til omfattende biblioteksbedrifter, herunder en større Visual Resources Collection med over 150.000 billeder og en mikrofiche kopi af Conway og Witt fotografiske arkiver, der indeholder omkring to millioner billeder af kunstværker.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk