MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Kunsthistorie her!

En kandidatgrad i Kunsthistorie er et universitet program, der søger at formidle viden til de studerende, der ønsker at opnå en højere forståelse af kunsthistorien, samt de historiske perioder, der bærer stor betydning for kreativitet kunst. I denne kandidatuddannelsen, har de studerende mulighed for at undersøge de forskellige historiske perioder i kunsten såvel som deres sociale sammenhænge. Bortset fra kunsthistorien, man får kritiske visuelle færdigheder, der skal hjælpe dem med at udvide deres perspektiver i deres praksis af kunst og værdsætte kunst generelt. De fleste universiteter tilbyder en kandidatuddannelsen i kunsthistorie også tilbyder en bachelor program kunsthistorie. Mens nogle universiteter kan insistere på en, der har en bachelor i kunsthistorie, før du søger en mastergrad, de fleste universiteter tillader tilmelding til studerende, hvis første grader er ikke i kunsthistorie oprindelse. Men for disse tilfælde til en særlig eksamen undersøge nogle færdigheder i kunst programmer kan være påkrævet.Dette Masters program er bred og har en bred vifte af mulige områder, hvor en studerende tilmelding til kandidatuddannelsen kan beslutte at vove retning. Afrikansk kunst, Østasiatisk kunst, arkitektur og fotografi er nogle af de eksempler på felter, en kandidatgrad studerende i Kunsthistorie kan vælge at tage. En studerendes karrieremål og personlige intellektuelle interesser bør være det ledende faktor i at gøre et valg for feltet for at forfølge.

8 Resultater i Kunsthistorie Filter

Kandidatgrad i teori og kunsthistorie og kulturel forvaltning

Universidad de La Laguna
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Spanien Santa Cruz de Tenerife + 1 mere

Master i teori og kunsthistorie og Cultural Management foreslås for at give uddannelse til professionalisering karakter og forskning i teori og kunsthistorie og kulturelle Management kandidater og kandidater i kunst og humaniora-orienterede kulturel ledelse.

MA i kunst forskningssamarbejde

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Irland Dublin

ARC MA programmet er åbent for kunstnere, forfattere og kuratorer eller dem, hvis forskningsmæssige fokus identificerer kunst tænkning og praksis som en væsentlig komponent.

Master i kunst- og museumsstudier historie

Paris-Sorbonne University Abu Dhabi
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi

Paris-Sorbonne Universitet (Paris IV) og Ecole du Louvre tilbyder en professionel kandidatuddannelse i «Historie for kunst og museetuddannelser» på den nye Paris Sorbonne Universitet Abu Dhabi campus på Al Reem Island. Samarbejdet mellem disse to prestigefyldte franske institutioner er uden fortilfælde.

Kandidatgrad i kunsthistorie og visuel kultur

Jaume I University (Universitat Jaume I)
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Undersøgelser har ambition om at overføre til de kandidater i kunsthistorie og relaterede discipliner arv af viden og færdigheder udviklet af disciplin i hans århundredes akademiske institutionalisering, hvis erhvervelse er afgørende for at forstå og kritisk vurdere både kunstnerisk objekt som sin skabelsesprocessen.

Master i humaniora: kritiske studier i kunst

Vrije Universiteit Amsterdam
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Holland Amsterdam

Forskningsuddannelsesprogrammet Kritiske studier i kunst og kultur (tidligere kendt som VAMA), specialisering af humaniora, kandidatstudier, fokuserer på studiet af den aktuelle udvikling inden for visuel kunst, arkitektur, design og medier fra et teoretisk og historisk perspektiv. I en globaliserende kulturel verden, hvor kunst, arkitektur, design og medier stadig integreres og pakkes som ”kreative industrier”, kræver disciplinære grænser spørgsmål og udfordring, men alligevel en grundig forankring i ældre og nyere discipliner som kunsthistorie, arkitekturhistorie , designkultur og mediestudier er en forudsætning for at gøre det. I dine undersøgelser vil du fokusere på analysen af "visuelle objekter": af artefakter i forskellige medier, der fungerer (primært eller delvist) som billeder. Dette spænder fra landskaber, byer og bygninger til kunstværker i forskellige medier såvel som film, tv, design og spil. Begreber som inter-, kryds- og transmedialitet spiller en vigtig rolle i programmet. Da artefakter, medier og former for intermedialitet kun kan eksistere i specifikke sociale, institutionelle, økonomiske og ideologiske rammer og netværk, vil kritiske studier i kunst og kultur udstyre dig med de analytiske og kritiske værktøjer, der er nødvendige for at analysere disse. Hver af de fire hoveddiscipliner, der informerer specialiseringen, bringer specifikke teorier og metoder til bordet, og programmet søger at fremhæve deres indbyrdes forbindelse, med henvisning til deres specifikke potentiale såvel som mulige begrænsninger. Hvis du er interesseret i at forfølge en ph.d. efter din kandidatuddannelse, men også hvis du generelt værdsætter kritisk holdning og originale spørgsmålstegn baseret på et dybtgående kendskab til dit forskningsemne og ønsker at udvikle dine forskningsevner, vil dette program være et perfekt valg .

Kandidatuddannelsen i arkæologi og kunsthistorie

University of Cagliari
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Cagliari

Kandidater i interklassegradsforløbet i arkæologi eller kunsthistorie erhverver specialkundskaber, der falder inden for fællesområder eller specifikke for de to kandidatgrader. I særdeleshed erhverver de færdigheder i restaurering af kulturarven og forbedrer den viden, der tidligere er erhvervet inden for arkæologi og historie af græsk og romersk kunst og af kristen og middelalderlig arkæologi.

MLitt i Fotografihistorie

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk kunstfotografi, dokumentariske tilgange, fotografiske samlinger og teknologiske fremskridt op til den digitale tidsalder.

MLitt i kunsthistorie

University of St Andrews
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Saint Andrews + 1 mere

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer og koncepter, der forbinder forskellige perioder med kunsthistorie.