MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Kunstledelse i Frankrig her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Studere kunst ledelsen kan forberede de studerende til en karriere i administrationen af ​​kreative eller kunstneriske organisationer, på steder som museer, gallerier, teatre og dansekompagnier. Studerende kan endda arbejde for musik, tv- og filmindustri.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Kunstledelse i Frankrig. Få alt information om Kunstledelse og kontakte skolen direkte her.

2 Resultater i Kunstledelse, Frankrig Filter

Master i kunstnerisk og kulturel virksomhed ledelse

INSEEC Paris
på universitet Fuldtid September 2019 Frankrig Paris

Denne master uddanner ledere i offentlige eller private kulturinstitutioner, i kulturelle koordineringsinstitutioner eller i kommunikationsafdelingen hos store virksomheder

Specialiseret Master i Forvaltning af Kulturelle og Kunstneriske Aktiviteter

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Frankrig Paris

En specialiseret master i ledelse af kulturelle og kunstneriske aktiviteter giver en ekstra fordel ved en dobbeltgrad: den specialiserede Master®-grad fra ESCP Europe og Master di II livello fra Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet foregår derfor fra september til december i Venedig og fra januar til marts på vores Paris Campus.