Filter
Kandidatgrader
Italien Florence Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Kunstledelse i Florence her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Kunst ledelse er et felt, der beskæftiger sig med de forretningsgange forbundet med en kunst organisation. Eleverne kan lære om, hvordan man korrekt køre dag-til-dag drift af organisationer og hvordan at nå deres mål.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Firenze er en af ​​de mest folkerige by i Italien. Dette sted er kendt for sin kunst institutioner. Desuden er institutioner som Florence University of Arts dedikeret til at levere god kvalitet kunst uddannelse. Disse uddannelsesinstitutioner fokuserer på over alle grooming af de studerende.

Kunstledelse Florence. Få alt information om Kunstledelse og kontakte skolen for Florence Kunstledelse direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Kunstledelse, Florence

Grader
Sted
Italien
Florence
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Palazzo Spinelli Group

Historisk set på området for fremme af den kulturelle arv, forvaltning af de ekstra ydelser museet, selvom hyldet som en "banebrydende innovation," er, at mere end andre, ... [+]

henvisning Context

Historisk set på området for fremme af den kulturelle arv, forvaltning af de ekstra ydelser museet, selvom hyldet som en "banebrydende innovation," er, at mere end andre, har haft store vanskeligheder med at blive oversat til en ledelsesmodel i stand til at finde en balance mellem de forskellige aktører.

Siden 2014 som led i reformen af ​​Ministeriet for kulturarv og kulturelle og turistaktiviteter, har det startede en større forvandling til formål at styrke politikker for beskyttelse og forbedring af vores arv ved at give større autonomi til museer. Med dekret museer, underskrevet i december 23, 2014 har det endelig anerkendt museum, langt enklere kontor Superintendent, som den institution, teknisk og videnskabelig autonomi, der udfører funktioner af beskyttelse og forbedring af samlingerne, der sikrer og fremmer offentlig nydelse. Denne betydelige ændring resulterer i et museum system bestående af 20 individuelle museer og et netværk af 17 regionale kraftcentre, der vil lette den løbende dialog mellem de forskellige offentlige og private museer i området for at danne en integreret tilbud til offentligheden; en revolution af de ekstra ydelser af museets ledelse, der ud over at være en kilde til økonomiske ressourcer, vil være genstand for udviklingsprojekter med det nye museum direktører.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
1500 timer
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

udgave - Masteruddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår i tre ... [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

8. udgave - Masteruddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår i tre forskellige prestigefyldte lokationer, Firenze, Rom og Venedig, for at engagere eleverne i en stor omgang med samtidskunst med fokus på fremtidens job.

Kandidatuddannelsen bygger på en central figur for kulturinstitutionernes liv, der beskæftiger sig med kunstprojektledelse. Denne professionelle er i stand til at identificere innovativt indhold, strukturere en omfattende arrangementskalender, planlægge og udvikle fundraising events og ressourceforvaltning.

Karrieremuligheder... [-]
Italien Florence
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk