Filter
Kandidatgrader
Italien Milan Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Kunstledelse i Milan her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Studere kunst ledelsen kan forberede de studerende til en karriere i administrationen af ​​kreative eller kunstneriske organisationer, på steder som museer, gallerier, teatre og dansekompagnier. Studerende kan endda arbejde for musik, tv- og filmindustri.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

For alle dem, der er interesseret i at studere mode og de nyeste trends Milan er det bedste sted at gå. Det har alle de gode uddannelsesinstitutioner, der giver god kvalitet uddannelse til en rimelig pris. Universitetet i Milano og Polytechnic University i Milano er nogle af de kendte universiteter.

Kunstledelse Milan. Få alt information om Kunstledelse og kontakte skolen for Milan Kunstledelse direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunstledelse, Milan

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Accademia di Comunicazione

Perfektionen af ​​et billede er ikke nok, det er som et skønhed i et ansigt: hvis det ikke er udtryksfuldt, giver det os ikke følelser. Billedet skal være, i kombination ... [+]

Perfektionen af ​​et billede er ikke nok, det er som et skønhed i et ansigt: hvis det ikke er udtryksfuldt, giver det os ikke følelser. Billedet skal være, i kombination og integration med ord, det metaforiske udtryk for begrebet / hjertet i kommunikationsstrategien. Det skal skabe følelser, det skal få folk til at drømme, det skal også overskride parametrene for skønhed og / eller teknisk perfektion, det skal huskes og ikke glemmes.

Det er ikke nok at være kunstdirektør, man skal være kunstdirektør: dette erhverv bliver stadig vanskeligere, i dag er vi alle gennemblødt og nu mættet med billeder, det er det nye, det andet der fanger vores opmærksomhed og stadig fascinerer os.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk