MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Kunstledelse her!

En kandidatgrad er en avanceret grad, der typisk tager et til tre år at fuldføre. Under dette program opnår de studerende specialiserede færdigheder, der gør dem i stand til at være mere kvalificeret til arbejdspladsen. Der er en række forskellige fagområder, som eleverne kan fokusere på, mens de opnår denne grad.

 

Hvad er en Master i Arts Management? Dette er et program, der typisk er opdelt i to forskellige moduler. Et aspekt af programmet fokuserer normalt på økonomi og kultur. Den anden del af programmet træner eleverne om arrangementsplanlægning og ledelse. Mange programmer undervises i kunstneriske byer over hele kloden, så de studerende kan opleve kulturen. Denne kulturelle nedsænkning hjælper også eleverne med at få erfaring på områder, hvor de måske arbejder i fremtiden. De fleste kurser træner eleverne til at blive kunstforvaltere.

 

Der er mange fordele ved at modtage denne avancerede grad. Når du har en Master i Arts Management, vil du have specialiserede færdigheder, der kan forbedre din faglige baggrund. Din træning hjælper dig med at lære at styre og producere kunstneriske begivenheder. Dette kan være spændende for mange mennesker, der er kreative, og det kan føre til fremtidige karrieremuligheder.

 

Omkostningerne ved at opnå en kandidatgrad varierer afhængigt af den skole, du vælger at deltage i. De fleste mener, at undervisningen er værd at investeringen. Men hvis du er bekymret for omkostningerne, så er det en god ide at tjekke med administrationen på det college du er interesseret i at deltage i.

 

Studerende, der graduerer med denne grad, går typisk videre til at blive kunstforvaltere. Mange planlægger også kulturelle begivenheder ved hjælp af de færdigheder, de har udviklet fra deres kursusarbejde. I visse byer over hele kloden er folk med kunstneriske baggrunde højt værdsatte og anset for fagfolk.

 

Hvis du vil forfølge en Master i Arts Management, så kan du finde det program, der passer til dig online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

15 Resultater i Kunstledelse Filter

Masters i forvaltningen af ​​museets tjenester

Palazzo Spinelli Group
på universitet Fuldtid 1500 timer Kontakt skolen Italien Florence

Historisk set på området for fremme af den kulturelle arv, forvaltning af de ekstra ydelser museet, selvom hyldet som en "banebrydende innovation," er, at mere end andre, har haft store vanskeligheder med at blive oversat til en ledelsesmodel i stand til at finde en balance mellem de forskellige aktører.

Master i kulturel ledelse

EAN University
på universitet Fuldtid Januar 2020 Colombia Bogotá

The Master 's Degree i Cultural Management er en on-campus akademisk program, der tilbydes i Colombia med mulighed for at få adgang til en dobbelt mastergrad i Art Market og Art-Related

Master i kunstnerisk og kulturel virksomhed ledelse

INSEEC Paris
på universitet Fuldtid September 2019 Frankrig Paris

Denne master uddanner ledere i offentlige eller private kulturinstitutioner, i kulturelle koordineringsinstitutioner eller i kommunikationsafdelingen hos store virksomheder

Mester i kunsten marked: principper og praksis

Fashion Institute of Technology
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

Den kandidatuddannelse i Art Market: Principper og praksis giver de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at udmærke sig i professionel karriere i kunstgallerier og auktionshuse, og på en sådan

Masters i Design og Art Direction

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Fuldtid 12 måneder November 2019 Spanien Barcelona

Med dette program vil du lære at visualisere kreative og overbevisende idéer og forstå, hvem du dirijes, det miljø, de kommunikerer budskabet og den følelsesmæssige byrde, som bør sikres denne besked.

Masters i Advertising - Art Direction

Accademia di Comunicazione
på universitet Fuldtid 8 måneder Oktober 2019 Italien Milan

Perfektionen af ​​et billede er ikke nok, det er som et skønhed i et ansigt: hvis det ikke er udtryksfuldt, giver det os ikke følelser. Billedet skal være, i kombination og integration med ord, det metaforiske udtryk for begrebet / hjertet i kommunikationsstrategien. Det skal skabe følelser, det skal få folk til at drømme, det skal også overskride parametrene for skønhed og / eller teknisk perfektion, det skal huskes og ikke glemmes.

II Niveau Specialist Kursus i Art Direction og Copywriting

IUAD Accademia della Moda
på universitet Online Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Naples + 1 mere

Den toårige specialkursus i Art

Master i innovation og organisation af kultur og kunst

University of Bologna
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Dette program for innovation og organisation af kultur og kunst (GIOCA) ved University of Bologna er designet til at skabe en præcis professionel figur: en administrator med en solid grundforbindelse i ledelsen, der er indrettet til at interagere effektivt med den kunstneriske kulturelle dimension af forskellige typer organisationer , forstå deres krav og med evne til at fungere som en grænseflade med kravene i den omgivende økonomiske og sociale verden for en række profiler, der: direkte deltager i kunst og kulturelle organisationer, deltager som konsulenter, interagerer som en grænseflade med offentlige og private institutioner, der støtter arbejdet i specifikke organisationer (lokale myndigheder, sponsorer, fonde osv.).

Specialiseret Master i Forvaltning af Kulturelle og Kunstneriske Aktiviteter

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Frankrig Paris Italien Venice + 2 mere

En specialiseret master i ledelse af kulturelle og kunstneriske aktiviteter giver en ekstra fordel ved en dobbeltgrad: den specialiserede Master®-grad fra ESCP Europe og Master di II livello fra Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet foregår derfor fra september til december i Venedig og fra januar til marts på vores Paris Campus.

Kandidatuddannelse i modefotografi og reklame

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i mode og reklamefotografi er et ideelt miljø for generering af relevante fagfolk, der er i stand til at generere tendenser baseret på deres egen kreative personlighed.

Master i kunstretning

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
på universitet 1 semester Kontakt skolen Spanien Barcelona

Denne mester udgør som et grundlæggende pædagogisk mål uddannelsen af ​​den studerende i opnåelsen af ​​et kunstnerisk forslag baseret på et filmskript gennem alle dens udviklingsfaser.

Master i kunst

Rome Business School
på universitet Deltid 12 måneder Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

The Master in Arts

Kandidatuddannelsen i Kunst og Kulturel Ledelse

International University of Catalonia
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Begynd din uddannelse som kulturel leder og position dig selv i en voksende industri, der skaber job. UIC Barcelona kandidatuddannelsen i kunst- og kulturforvaltning tager en praktisk, international tilgang til området.

Master i kunsthåndtering

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder Februar 2020 Italien Florence

8. udgave - Masteruddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår i tre forskellige prestigefyldte lokationer, Firenze, Rom og Venedig, for at engagere eleverne i en stor omgang med samtidskunst med fokus på fremtidens job.

Master i kunsthåndtering

IED – Istituto Europeo di Design Rome
på universitet Fuldtid 11 måneder Februar 2020 Italien Rome

Kandidatuddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår på tre forskellige prestigefyldte steder, Firenze, Rom og Venedig, for at engagere eleverne i en stor omgang med samtidskunst med fokus på fremtidens job. Kandidatuddannelsen bygger på en central figur for kulturinstitutionernes liv, der beskæftiger sig med kunstprojektledelse. Denne professionelle er i stand til at identificere innovativt indhold, strukturere en omfattende arrangementskalender, planlægge og udvikle fundraising events og ressourceforvaltning. Karrieremuligheder - I slutningen af ​​kurset kan eleverne arbejde i kunst- og kulturvirksomheder og fonde i nationale og internationale kulturinstitutioner og profitt eller non-profit kulturelle organisationer. De kan også arbejde inden for områderne samtidskunst og virksomheder, der investerer i kulturmarkedet som banker, forsikringsselskaber, arrangementshåndteringsselskaber, messer, kunstfund, udstillingsproduktionsselskaber eller i virksomheder, der opererer i kommunikationsverdenen. Partnerskaberne med kulturinstitutioner som Fondazione Palazzo Strozzi, MIBAC, Federculture og Peggy Guggenheim Collection sikrer en unik oplevelse inden for kunstområdet.