Filter
Kandidatgrader
Kuwait Studietype: alle Hastighed: alle

Master Kuwait - Master i Kuwait

En Master i Kuwait vil give internationale studerende med en enestående lærerig oplevelse. Kuwait tilbyder fremragende akademiske programmer, højteknologiske faciliteter, og ekspert fakultet til at hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder, der kræves i deres fagområde til at analysere og tænke kritisk. Uden for klasseværelset, vil de studerende at forfølge en Master i Kuwait blive nedsænket i den arabiske livsstil, forbedre indlæring erfaring gennem tværkulturel udveksling.

For en Master i Kuwait, vælger mange studerende programmer som marketing, økonomi, kommunikation, ledelse, informationsteknologi og datalogi, blandt mange andre muligheder. Derudover tilbyder universiteterne fleksibilitet i planlægningen for Master i Kuwait programmer, der giver studerende mulighed for fuld tid, deltid, eller online-programmer.

Hvis du vil vide mere om en Master i Kuwait, gennemse programmerne nedenfor. Du kan finde den uddannelse, som har ventet på dig! Tag det næste skridt mod dine mål i dag!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Westford University College

Dette kursus er struktureret på en måde, at den studerende får dobbelt certificering, Postgraduate Extended Diploma i International Business Management, uddelt af Cambrid ... [+]

Master Kuwait - Master uddannelse Kuwait. Kandidat i International Business Administration, uddelt af UCAM, Spanien

Hvorfor UCAM?

◦ UCAM var blandt de første universiteter til at tilpasse sine programmer til det europæiske kvalitetssystem for uddannelse efter Bologna-processen. Faktisk hjælper UCAMs kvalitetsafdeling i øjeblikket den paraguayanske regering med at oprette et kvalitetssikringsorgan i sit respektive uddannelsessystem.

◦ UCAM har omkring 200 berømte internationale strategiske partnere, herunder flere førende gymnasier og universiteter rundt om i verden, såsom UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS eller Università degli Studi di Bologna. Med disse partnere har UCAM etableret studerende, medarbejder- og professorudvekslingsprogrammer, fælles grader og andre former for akademisk samarbejde.... [-]

Kuwait Kuwait City
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk