Filter
Kandidatgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find mastergrad i Landmåling her!

En kandidatgrad kan etablere en persons faglige legitimationsoplysninger på hans eller hendes valgte område, og kan være en gateway til en ph.d.-grad. Det kan åbne mange muligheder i det personlige og professionelle liv.

Hvad er en Master i Surveying? Denne type program udvikler typisk elevernes evner til at udarbejde et kort eller en plan for konstruktion ved at registrere landområdeegenskaber. Studerende kan vælge fra en række kurser, der dækker matematik, filosofier og historie af opmåling, samt kurser, der dækker bygningsregler, koder og tekniske principper. Studerende har normalt muligheder for at specialisere sig inden for opmåling, såsom geodetisk, topografisk, as-built, fotogrammetri og cadastral. En kandidatgrad uddeles normalt efter at eleverne har gennemført ca. 2 års kurser på kandidatniveau.

Studerende, der arbejder mod en Master i Surveying, kan udvikle en større evne til at dechiffrere og forstå komplicerede matematiske problemer. De lærer ofte, hvordan man bruger sofistikeret teknologi til at foretage præcise målinger, samt få ekspertise om jordens og minerals fysiske egenskaber. Alle disse færdigheder kan hjælpe med at gøre kandidater stærkere jobkandidater.

Udgifter til undervisning, bøger og logi for dette program kan variere for hver enkelt og institution. Programmets varighed kan påvirke de samlede udgifter. At sammenligne forskellige institutioner er ofte den bedste måde at finde ud af de samlede omkostninger.

Personer, der gennemfører en Master i Surveying-programmet, kan finde arbejde som landmåling og certifikater i byggebranchen. Erfaring og avanceret uddannelse på dette område kan åbne muligheder for ledelse og ledende stillinger som byggearbejder, feltingeniørchef, projektleder og konsulent. Kandidater er også efterspurgte på regeringsplanlægningsbrædder. Mange offentlige myndigheder og private virksomheder anvender kandidater som landmåler til vej- og byggeprojekter.

En Master i Surveying program kan tilbydes af højere læreanstalter på mange steder i hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Landmåling

Bond University

Master of Building Landmåling giver dig chancen for at øge din viden inden for bygningen opmåling. Du vil studere med verdensklasse akademikere og erfarne praktikere i en ... [+]

ADGANGSKRAV

Afslutning af en australsk referenceramme for kvalifikationer Level 7 bachelorgrad i et felt beslægtet til den foreslåede grad (herunder men ikke begrænset til bygning landmåling, byggeri / bygning, mængde landmåling, arkitektur, civile / strukturelle engineering); eller Afslutning af en Bond University Graduate Diploma of Building Landmåling; eller En kombination af kvalifikationer anses for at svare til nogen af ​​de kvalifikationer, der er anført i AIBS ordning for assisterende Building Surveyor plus to år på at opbygge opmåling erfaring eller seks års erfaring i almindelighed bygning.

PROGRAM BESKRIVELSE

Master of Building Landmåling giver dig chancen for at øge din viden inden for bygningen opmåling. Du vil studere med verdensklasse akademikere og erfarne praktikere i en af ​​Australiens mest miljøvenlige bygninger. Programmet består af to specialiserede emner plus seks delte kernefag. Afslutning af yderligere fire postgraduate valgfag, valgt fra suite af programmer, der tilbydes af fakultetet for Samfund & Design vil tillade dig at opgradere med en Master of Building landmåling.... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
72 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til en best ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til en bestemt specialisering inden for kvantemåling, ejendomsudvikling og andre relaterede felter gennem involvering i et anvendt forskningsprojekt.

Kvalifikationsresultater og vurderingskriterier

Foretage forskning og udvikling inden for et specialiseret område og engagere sig i overførsel af teknologi inden for kvantemåling og ejendomsudvikling.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

En BTech: Mængdeundersøgelse eller en tilsvarende kvalifikation af en tilsvarende standard ELLER En national højere eksamensbevis: Byggeundersøgelse plus godkendt arbejdserfaring og andre kvalifikationer efter eksamensbevis. Studerende vælges på akademisk fortjeneste og godkendt felt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk