MASTERSTUDIES.DK

Find dit Master-program i Landskabsarkitektur i Europa her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Som en tværfaglig praksis, landskabsarkitektur inkorporerer aspekter af botanik, gartneri, kunst, økologi, landskab design, site planlægning og relaterede videnskaber. Viden og færdigheder på disse områder udnyttes til håndværk både offentlige og private udendørs grønne områder.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Masters Degree i Landskabsarkitektur i Europa. Få alle mester i Landskabsarkitektur information og kontakte skolen i Europa direkte!

9 Resultater i Landskabsarkitektur, Europa Filter

Første niveau mester i haven design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design
på universitet Deltid Kontakt skolen Italien Milano

Den europæiske mester på 1. niveau, der er godkendt af EABHES, har et årligt kursus, der skal sikre en solid uddannelse for at realisere et grønt område, klogt bortskaffelse af sine elementer og tilrettelæggelse af hver fase. Ved udgangen af ​​den årlige sti frigives de 60 ECTS-point (europæiske credits).

Kandidatgrad i landskabsarkitektur Juana de Vega

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Spanien En Coruña

Jeg studerer modul struktur teori og metode Landskab Planlægning Landscape Design I

Master i Arkitektur, Design og Innovation - MArch

Universidad Europea
på universitet Fuldtid September 2020 Spanien Valencia Madrid Kina Shanghai USA San Diego Irvine Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spanien Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 mere

Du vil lære på et sted for interaktion og forhold mellem forskellige kulturpunkter gennem udstillinger, arrangementer, undervisningsprogrammer og faglige værker. De forskellige rum inden for Espai Alfaro (Valencia) giver mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og situationer til at skabe, udveksle og formidle design.

Master i landskabsplanlægning

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
på universitet Fuldtid September 2020 Tjekkiet Prag

Landskabsplanlægningsprogrammet sigter mod at forberede kandidater tilstrækkeligt til at være konkurrencedygtig på det internationale arbejdsmarked.

Master i Landskabsarkitektur

University of Algarve
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Portugal Faro

Hovedmålet med Master i landskabsarkitektur er at danne fagfolk med bred teknisk og videnskabelig baggrund inden for landskabsarkitektur og med de nødvendige evner til at udøve erhvervet i Europa, som det kræves af den portugisiske Association of Landscape Architecture (APAP) og Den Internationale Føderation af landskabsarkitekter (IFLA Europe) og er i stand til at innovere og styrke den videnskabelige forskning inden for de centrale områder inden for analyse og repræsentation, landskabsdesignprojekt, styring og planlægning af landskab og jord.

Master i avanceret arkitektur

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
på universitet Fuldtid 9 - 18 måneder September 2020 Spanien Barcelona

I Barcelona tilbyder IAAC et internationalt kandidatuddannelse i avanceret arkitektur (MAA). MAA er orienteret mod arkitekter, ingeniører og designere fra hele verden, ivrige efter at forestille os vores byer og samfunds fremtid og har forpligtet sig til at bygge det i nutiden.

Master of Landscape Architecture

Manchester Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2020 Det Forenede Kongerige Manchester + 1 mere

Master of Landscape Architecture er en professionel kvalifikation, akkrediteret af Landscape Institute, der giver en vej til en internationalt anerkendt kvalifikation i et hurtigt voksende, globalt erhverv. Det kombinerer en vægt på individuel praksis og en udforskende, eksperimentel tilgang med en stærk faglig underbygning.

Professionel mester i landskabsarkitektur

Latvia University of Life Sciences and Technologies
på universitet Fuldtid 2 år Åben tilmelding Letland Jelgava

Dette program sigter mod at forberede professionelle og kreative specialister til løsning konkrete problemer i landskabsarkitektur eller i sektorer knyttet til landskabet og miljøet. Programmet omfatter obligatoriske studieforløb i Landscape Architecture Theory, Landskab Sciences, Landskab Inventory, Historisk Landskab Kvalitet, bæredygtig udvikling af lokalsamfundet, Landskabsøkologi og analyse.

Andet cyklusprogram i landskabsarkitektur

Cracow University of Technology
på universitet Oktober 2019 Polen Kraków

Master of Landscape Architecture studieprogram fokuserer på nutidige spørgsmål om bæredygtig anvendelse af eksisterende landskab ressourcer. Det følger retningslinjerne i IFLA / UNESCO Charter for Landskabsarkitekturuddannelse, IFLA Vejledningsdokument for Anerkendelse eller Akkreditering - Professionelle Uddannelsesprogrammer i Landskabsarkitektur og ECLAS Vejledning om Landskabsarkitektur Uddannelse.