Filter
Kandidatgrader
Letland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master Landskabsarkitektur i Letland - Master Letland

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Fletning områder som site planlægning, økologi, gartneri, landskab design, kunst og industrielt design, landskab arkitektur beskæftiger sig med oprettelse og langsigtet planlægning af uderum. Dette gælder for både offentlige byområder samt store erhvervsejendomme og private godser.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i Letland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Letland

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Dette program sigter mod at forberede professionelle og kreative specialister til løsning konkrete problemer i landskabsarkitektur eller i sektorer knyttet til landskabet ... [+]

.

Formålet med uddannelsen er at give de studerende de nødvendige viden og færdigheder til arbejdet i landskabsarkitektur som kvalificerede specialister, der er i stand til at gennemføre forskningsaktiviteter, analyse, udviklingsplanlægning, vedligeholdelse, genoplivning og forvaltning af territoriumforbedring og grønne arrangementer af landskaber, offentligt udendørs rum og privat udendørs rum uafhængigt eller i et hold. Programmets indhold sikrer erhvervelsen af ​​kandidatniveauets viden, der forudsætter at studere teoretiske studieforløb og kurser i underdiscipliner, erhverve forskningsaktiviteternes grundforskning, forskningsmetoder, opnå den nødvendige viden og erfaring under praktikophold.... [-]

Letland Jelgava
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk